Kendi çekimimizden resimler

nurhadimi

üye Sorumlusu
Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....

712.jpg

nurhadimi

üye Sorumlusu

medrese kuralıdır tesettürsüz olmassss :D

kireç ,sert çay , lekeli kupa yok artık

yüzyılın teknoloji harkası arıtma cihazı yemenili süzgeç ....

ebrar172

Talebe

türk beyni farklı çalışır her zaman...
icon10.gif

bizim buralarda sular kireçsiz yoksa bende denerdim kesin nurhadimi...:)

birde bu arada nasıl yüklediniz resimleri...kimsenin cevap verdiği yok..resim yükleyemez olduk yahu...:(:(

FaKiR

Meþveret Bþk.

türk beyni farklı çalışır her zaman...
icon10.gif

bizim buralarda sular kireçsiz yoksa bende denerdim kesin nurhadimi...:)

birde bu arada nasıl yüklediniz resimleri...kimsenin cevap verdiği yok..resim yükleyemez olduk yahu...:(:(

ebrarrrrr yaslaniyorsun ebrarrrr, kabullen artik su gercegi :p :dft003:
unuttun dimi nasil resim ekleyecegini, ebrar ninecim ben sana yine anlatirim, bosver takma kafana :p

Mesaj yazarken on izleme yaptigin yerin alt kisminda eklenti ekle diye bi kutucuk var, ordan resimlerini yukleyebilirsin,
yemek resmi ekleyince altina tarifinide yazmasi unutma please :033::038:

Eklenti ayarları
İzin verilen Eklenti tipleri: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd rar txt wma zip

jpg.gif
Photos-0022.jpg (43.4 KB (Kilobyte))

ebrar172

Talebe
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

Sanırım konunun içeriğini hatırlatmama luzum hasıl oldu.. Bu konu da kendi çektiğimiz resimleri paylaşıyoruz kardeşlerim.. ihtiyacınızı karşılayacak cillop gibi sohbet ve muhabbet bölümümüz mevcuttur

bir zamanlar tevhid.gen...
icon10.gif

eski resimlere bakarken gördüm ...bu ne yahu çok komik...uyarılara uymamışlar Tarihci avazı çıktığı kadar bağırıyor...
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

FaKiR

Meþveret Bþk.

görürsün belki...:p

dedim dimi koymıyacağım...sana çatıdan yer bile ayırtmıştım üstelik...ama şansına küs ...:011::011:
catidami :022:, ne yapcam catida farelerle :041::012: ama hani ben alt katta kalacaktim, hani bana orda tahterevelli, oyuncaklar hazirlamistin ... :p

ebrar sanki bana ,resim yukleyemiyorsunda hala kaynatiyormussun gibi geliyor :011:( bu sefer kesin beni oldurur :) )

ebrar172

Talebe

catidami :022:, ne yapcam catida farelerle :041::012: ama hani ben alt katta kalacaktim, hani bana orda tahterevelli, oyuncaklar hazirlamistin ... :p

ebrar sanki bana ,resim yukleyemiyorsunda hala kaynatiyormussun gibi geliyor :011:( bu sefer kesin beni oldurur :) )

feza sırtına post bağla geliyorum...:028::028: