Kendi çekimimizden resimler

Nûrolog

Well-known member
Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....

3948402144_e9e4330991_b.jpg

Sultanahmet Camii

Nurist

Well-known member

3463894086_496e385084.jpg

Özlemin sardi beni,
Yandi her yanim benim
Bahar gelsin içime,
Gül açilsin bir kez gül

Senin tebesümünü yakalamak ne devlet
Sen gülünce kuskusuz açilir rengarenk gül

Verilir ve alinir
Çok çesit hediyler
Kalbim elimde geldim
Digerinde de bir gül

Kimisi diken döktü, onun geçtigi yola
Dökenler diken oldu, dikenlerde oldu gül

Girseniz gül-istana, fatiha kapisinda
Her bes adim attikca karsilar sizi bir gül

Verilir ve alinir
Çok çesit hediyeler
Kalbim elimde geldim
Digerinde de bir gül

Sevenlerin her biri çagirir bir isminle
Gül o'nun sembolüdür;
Bende sana derim gül
Girseniz gül-istana fatiha kapisinda

Nurist

Well-known member

3407406145_26281be985.jpg

Mavi gecelerdeki yıldızların ardına sakladım,sana dair olan umutlarımı...
Sen bir gecede gelip yaktın onları...
Önce Ay'ı kana buladın farkında olmadan,sonra yıldızları küstürdün dünyaya.
Mavi renkten kırmızıya boyadın semayı...
Bir kızıllık kapladı ki etrafımı,kaçtım kapatıp gözkapaklarımı....
Ben maviden umutlar beslemiştim sana dair,
Sen umursamadan,yok ettin onları...

Yine de bir avuç mavi sakladım senden gizli..
Bir ben farkında,hepsi yastığımın altında....

Tarihci

Marmara Tarih

Sevgili arkadaşlar, bu konuda paylaşacağımız resimlerin tek özelliği "kendi çekimimiz" olmasıdır. Yalnızca bizzat çektiğimiz fotoğrafları ekleyebiliriz. Hatırlatırım.

ebrar172

Talebe

Sevgili arkadaşlar, bu konuda paylaşacağımız resimlerin tek özelliği "kendi çekimimiz" olmasıdır. Yalnızca bizzat çektiğimiz fotoğrafları ekleyebiliriz. Hatırlatırım.

evet...
birinci derece yakınlarımızın çektiği resimler bile kabul olmuyordu eskiden tek ve vazgeçilmez kural tamamen kendimize ait olmasıydı...:028:

ama işte bir zamanlar benim yakınlarınız çekmiş olmaz diye bir sürü canım fotoğrafımı buralara almayan mesai arkadaşım Tarihci eğer bu uyarıyı yapmasaydı diyecektim bizim günahımız neydi...:001:

kendisini bu adil tavrından ötürü kutluyorum...:)

fakat şuda var ki Nurist mübareğimin çektiği resimleri ayırt etmek o kadar zor ki profesyonel çalışmalar yapıyor bizi hayrette bırakıyor her defasında...o sebebten netten indirilmişçesine hoş temaşaya değer fotoğraflar çektiğini artık bildiğimden...onun resimlerinde öyle bir tereddüd yaşamıyorum...yeri gelmişken Nurist cidden çok hoş fotoğraflar...nikon falan mı makineniz merak ettim...
ne alaka demeyin hem maharet hem teknoloji işi artık fotoğraf...
siz mahirsiniz ama makinenizde öyle uyduruk dijital makinelerden değil sanırım...

Nurist

Well-known member

buraya eklediğim tüm fotoğraflar bizzat bana aittir.
hatta;
All rights reserved.
Tüm Hakları Saklıdır.
ebrar şuan elimde pentax var,önümüzdeki günler de canon 500d almayı düşünüyorum :)
makine çok önemli ama görmek daha da önemli bence :) ben gördüğüme inanıyorum ve eğitimini alıyorum ;) yanlış anlaşılmak istemem,bundan dolayı özür dilerim

fotoğrafların bir kısmında yekta diye imza var,o da bana aittir!belirtmek isterim

Flickr: ? ? ? ? ?'s Photostream

buradan da takip edebilirsiniz :) hayırla

Tarihci

Marmara Tarih

evet...
birinci derece yakınlarımızın çektiği resimler bile kabul olmuyordu eskiden tek ve vazgeçilmez kural tamamen kendimize ait olmasıydı...:028:

ama işte bir zamanlar benim yakınlarınız çekmiş olmaz diye bir sürü canım fotoğrafımı buralara almayan mesai arkadaşım Tarihci eğer bu uyarıyı yapmasaydı diyecektim bizim günahımız neydi...:001:

kendisini bu adil tavrından ötürü kutluyorum...:)

fakat şuda var ki Nurist mübareğimin çektiği resimleri ayırt etmek o kadar zor ki profesyonel çalışmalar yapıyor bizi hayrette bırakıyor her defasında...o sebebten netten indirilmişçesine hoş temaşaya değer fotoğraflar çektiğini artık bildiğimden...onun resimlerinde öyle bir tereddüd yaşamıyorum...yeri gelmişken Nurist cidden çok hoş fotoğraflar...nikon falan mı makineniz merak ettim...
ne alaka demeyin hem maharet hem teknoloji işi artık fotoğraf...
siz mahirsiniz ama makinenizde öyle uyduruk dijital makinelerden değil sanırım..

Ben de teşekkür ediyorum :) Allah adil olmaktan bizi uzaklaştırmasın, o konudaki eksiklerimizi affetsin..

bardak

Well-known member

Nasıl da bakmasını bilen yüreklerden gelen mükemmel paylaşımlar bunlar...

Bu alemin onca olumsuzluklarına rağmen siz ve sizin gibi yürekleri karşıma çıkaran
Rabb'ime hamd/olsun..
Hanenizden muhabbet sevgi,sağlık sıhhat eksik olmasın...

İnşALLAH kendimizin kullanma kılavuzu olan Kur'an'ı gereği gibi okur,idrak eder ve yaşama çaba ve gayreti içinde oluruz..!

Baki muhabbetle

Tambur

Well-known member

Nurolog kardeşim,çekmiş olduğun resim çok güzel bir yalnızlık içeriyor.Dikkat et farkında olmadan iki ışıklı şeytani gözleride yakalamışşın...Sol göze baktığımda dişi sağ göze baktığımda belirsiz bir cinsiyet gibi...Şu güzel yalnızlığa nasıl taarruz ederiz düşüncesinde olsa gerek bu bakışlar: )eeeee haliyle alttaki neon ışıklarıda sandalımıza siper olmuş: ) yahu bu resim gerçeğin ta kendisi: ) şimdi artık sandalın içinde uyuma vakti.Yıldızlardan yapılmış bir yorgan örttüm üstüme...Uyuyorum mışıl mışıl: )