Kendi çekimimizden resimler

Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....

824.jpg

işte bekar adamın sabah kahvaltısı böyle full mütevazi oluyor.. :)

mihrimah

Talebe

işte bekar adamın sabah kahvaltısı böyle full mütevazi oluyor.. :)
Çok mütevazi çooook:)
18 lokma poğaça, 10 lokma peynir (poğaçalarda peynirli galiba extra), altı tane zeytin, 1 bardak çay baya mütevazi...:) Bu mütevaziliğe tepsi de dahil mi? Çatal ve çay kaşığı aynı galiba yanlış görmüyorsam tekleme değil, çay bardağını ve poğaçaların üzerinde bulunduğu tabağı hesaba katmıyorum:)Haklısınız çok mütevazi:p

nurhadimi

üye Sorumlusu

Çok mütevazi çooook:)
18 lokma poğaça, 10 lokma peynir (poğaçalarda peynirli galiba extra), altı tane zeytin, 1 bardak çay baya mütevazi...:) Bu mütevaziliğe tepsi de dahil mi? Çatal ve çay kaşığı aynı galiba yanlış görmüyorsam tekleme değil, çay bardağını ve poğaçaların üzerinde bulunduğu tabağı hesaba katmıyorum:)Haklısınız çok mütevazi:p

yooo bence gerçekten mütevazi

kahvaltı hazırlaması da zevklidir , yemesi de.....:048:

Tarihci

Marmara Tarih

yahu mütevazi tabi, ben ortaokuldayken bile öğle arasında 6 tane poğaça yiyordum.. şimdiki halimize bak pehh..

yok yahu aslında çok demli değil ama resimde böyle çıkmış rengi..

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici

yahu mütevazi tabi, ben ortaokuldayken bile öğle arasında 6 tane poğaça yiyordum.. şimdiki halimize bak pehh..

yok yahu aslında çok demli değil ama resimde böyle çıkmış rengi..

bilmezmiyim ne kadar mutevazi olduğunu :) gece yarısından sonra ancak cıkabildik restaurant tan...

Tarihci

Marmara Tarih

Teşekkürler, Allah sağlık sıhhat verdikçe bu cesedi beslemeye devam edeceğiz :) Allah iyi ki tavukları yaratmış.. bunu ciddi söylüyorum yani laf olsun diye değil. hem yumurtası hem kendisi çok lezzetli ve besleyici bir gıda..

Tarihci

Marmara Tarih

işyerindeki teyze ancak o kadarını getiriyor insanın önüne işte.. inşallah bu yalancı sultanlık dönemlerimiz bitince bizim de önümüze şöyle kahvaltı gibi kahvaltı koyan biri olur.. da kahvaltımız böyle garib kalmaz :)