Kendi çekimimizden resimler

Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

nerde yahu gündüzleri nete girdiğim sayılıdır...:cool:
öyle vaktim yok gündüzleri...siz beni başka biriyle karıştırıyosunuz galiba..:(

lafın gelişi gece gündüz dedim, gündüz pek girmediğini biliyorum, ben de pek giremiyorum gündüzleri. enişte netten şikayetçi olmuyor mu, nerden aldık şu neti diye pişmanlığı yok mu :) :rolleyes:

ebrar172

Talebe

lafın gelişi gece gündüz dedim, gündüz pek girmediğini biliyorum, ben de pek giremiyorum gündüzleri. enişte netten şikayetçi olmuyor mu, nerden aldık şu neti diye pişmanlığı yok mu :) :rolleyes:

yok bir şikayeti...beni evde tutabildiği için mutlu kendisi...:D
zaten o uyumadan nete girmem ben çünkü kıskanıyor neti..:p
bide 23:00 den sonra giriyorum genelde..o sohbette veya mutevellide yada partide yada gezide veya okuma proğramlarında veya yemeklerde veya kendi evinde olduğu günler ( şikayet etmesi gereken kimmiş acaba.. :) )daha erken olabiliyo bu saatler..:rolleyes:

Tarihci

Marmara Tarih

yok bir şikayeti...beni evde tutabildiği için mutlu kendisi...:D
zaten o uyumadan nete girmem ben çünkü kıskanıyor neti..:p
bide 23:00 den sonra giriyorum genelde..o sohbette veya mutevellide yada partide yada gezide veya okuma proğramlarında veya yemeklerde veya kendi evinde olduğu günler ( şikayet etmesi gereken kimmiş acaba.. :) )daha erken olabiliyo bu saatler..:rolleyes:

yahu galiba o yoğunluktan seni göremiyor sen de o tam eve geldiğinde nete giriyorsun, haftada bir iki defa görüşüyorsunuz herhalde :)

ben de onu diyorum işte neti kıskanır tabi yaw uyuyor olması neyse :) :cool::rolleyes:

ebrar172

Talebe

yahu galiba o yoğunluktan seni göremiyor sen de o tam eve geldiğinde nete giriyorsun, haftada bir iki defa görüşüyorsunuz herhalde :)

ben de onu diyorum işte neti kıskanır tabi yaw uyuyor olması neyse :) :cool::rolleyes:

yok çok yoğun olsada mutlaka iletişim halindeyiz her an ya bizi tanıyanlar anca bilir çok tuhaf bir çiftiz işte.. sabahın köründe yürüyüşe gider gelir duşunu alır kahvaltı ederiz biraz muhabbet..annesine uğrar ne biliyim nazar değmesin sürekli şarjlı hiç bitmiyo batarya ...bu ara hele biraz enerji problemim var anemik bir durum sürekli bütün gün hafiye gibi peşimde ..saat başı ilaç kontrolü yapıyo telofonla...bende diyorum he he içtim ilaçları..akşam gelince ilk işi ilaç kontrolü yapmak..biliyo huyumu tabi...ilaçlar bana ben onlara düşman...:D:D

bu arada bu sbah saat 7:00 de fırından çıkardığım kepek ekmekleri...

5619.jpg

H

hudhud

Misafir

ellerinize sağlık resimler birbirinden güzel resimler

Tarihci

Marmara Tarih

maşallah hakkaten beceriklisin, zaten enişte de o hünerinin yüzü suyu hürmetine katlanıyor sana :p

ebrar172

Talebe

şaka şaka kızma :)

ya Tarihci içimden geldi...bu bizim soru cevapta Merih hediye verecek 1. ye
gerçi şu ara bi katakulli yaptı ya neyse...:D
ben çalışıp çabalayıp sizi hediye olan tatile benim yerime gönderiyorum...

tatil yeri: sibirya
gidilecek ay: aralık...davete icabet etmek gerek ...:p:p

FaKiR

Meþveret Bþk.

2387DSCF3312.JPG

hayvan haklarini koruma derneginin duzenledigi bi grev :Viyana
ne seker giyinmisler dimi:p​

Eyvàh!

Talebe

isvicre de bir abinin haniminin mezarligi sol tarafta
hz. isa a.s in carmiga gerilmis heykeli ve altta resmi olan mezar kanserle cok mucadele etmis ve sonra burda olmus hristiyan geleneklerine gore gomulmeyi arzu etmis dorumu etmis :rolleyes: Allah bilir neyse....

bunu oldugunun 1. ci senesi Gunay in israri uzerine mezarini ziyarete gittigimde cekmistim hristiyanligi secmisti dinimizi kabul etmiyormus anlatilanlara gore ahiret yok demis sonra bana bi yasin okuyuver demislerdi de sasirmistim islami kabul etmeyen hristiyanligi secerek olen birine okumalimiydim :rolleyes: orda kalakaldim ve sadece rabbim inancina gore muamele et demekle yetindim

FaKiR

Meþveret Bþk.

yahu parlaklık çiçekte, tam çiçeğin karşısına geçmiş çekmiş işte :rolleyes:
oyle cicegin karsisina gecmis cekmis diye olayi basitlestirme tarihci:eek:, ben o fotoyu cekebilmek ne foto sanatlari sergiledim,
100 metreden cicegi kestrdim gozume, sonra cok ozel bi teknikle zoomladim:), lutfen abicim benim becerimerimi goz ardi etmeyelim,yigidi oldur hakkini yeme demisler:D