Kendi çekimimizden resimler

FaKiR

Meþveret Bþk.
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

ne demek efem her zaman imaj makeriniz kim biz de başvuru yapalım belki bişi olur (teyzem ban öyle diyo git de bi imaj makere diyo:) )
:):)
yeni imajimda avatar olarak teyzemden goruntuler eklemek istiyorum,(teyzemi sandalyeden nasil dusururken yakaladigim pozlari ekliyebilirm mesela:p)sloganida (imzayi) tabilki teyzem belirleyecek:D

nurhadimi

üye Sorumlusu

:):)
yeni imajimda avatar olarak teyzemden goruntuler eklemek istiyorum,(teyzemi sandalyeden nasil dusururken yakaladigim pozlari ekliyebilirm mesela:p)sloganida (imzayi) tabilki teyzem belirleyecek:D

öhö öhööööö

ya ben onu düşürmedim sadece ona sandalyeden inerken yardımcı oldum ama ben suçsuzum walla o kendini kamufle etti:p

Tarihci

Marmara Tarih

Sanırım konunun içeriğini hatırlatmama luzum hasıl oldu.. Bu konu da kendi çektiğimiz resimleri paylaşıyoruz kardeşlerim.. ihtiyacınızı karşılayacak cillop gibi sohbet ve muhabbet bölümümüz mevcuttur :)

nurhadimi

üye Sorumlusu

Sanırım konunun içeriğini hatırlatmama luzum hasıl oldu.. Bu konu da kendi çektiğimiz resimleri paylaşıyoruz kardeşlerim.. ihtiyacınızı karşılayacak cillop gibi sohbet ve muhabbet bölümümüz mevcuttur :)

şu konu selamete ersin bi daha yazmam ama önce bi paklanayım

FaKiR

Meþveret Bþk.

ya walla ben ona bişi yapmadım :(
neden inanmıyorsun bana ağlayayım mı
ben o kadar gaddar mıyım teyzemi aşağı yuvarlayayım:(:(:(:(:(:(:(:(

yok bişey yapmadı o benim ufacık ve biricik yeğenimdir(bu teyzeme ait)
bak bu son cumleyi hic begenmedim:(,kiskandim simdi:)
nedemek simdi biricik yigenim, az once ayni laflari bana soyluyodu,
ahh teyze ahh elbet yolum duser oralara:)

Tarihci

Marmara Tarih

bir daha yaz da resmlerle ilgili olsun :) mesela bu konuştuğunuz meselenin burda bulunmasını meşrulaştırmak için teyzenin düştüğü sandalyenin resmini çek koy, konuşulanlar o resmle ilgili konuşulmuş olsun ;)

FaKiR

Meþveret Bþk.

buyur Tarihci...................

SESIN GELMIYOOOORRRRR,
az daha bagir:)

Tarihci

Marmara Tarih

buyur Tarihci...................

SESIN GELMIYOOOORRRRR,
az daha bagir:)

Sanırım konunun içeriğini hatırlatmama luzum hasıl oldu.. Bu konu da kendi çektiğimiz resimleri paylaşıyoruz kardeşlerim.. ihtiyacınızı karşılayacak cillop gibi sohbet ve muhabbet bölümümüz mevcuttur

nurhadimi

üye Sorumlusu

bir daha yaz da resmlerle ilgili olsun :) mesela bu konuştuğunuz meselenin burda bulunmasını meşrulaştırmak için teyzenin düştüğü sandalyenin resmini çek koy, konuşulanlar o resmle ilgili konuşulmuş olsun ;)

öyle bi kare olamaz çünkü öyle bişi olmadı di mi feza hocam

FaKiR

Meþveret Bþk.

Sanırım konunun içeriğini hatırlatmama luzum hasıl oldu.. Bu konu da kendi çektiğimiz resimleri paylaşıyoruz kardeşlerim.. ihtiyacınızı karşılayacak cillop gibi sohbet ve muhabbet bölümümüz mevcuttur
yok kardes orasi cok kalabalik, biz burda iyiyz elhm ,biliyoruz sizin actiginiz bi konu ama, napalim azcik misafirperver olun sizde:)