Kendi çekimimizden resimler

FaKiR

Meþveret Bþk.
KENDİ ÇEKİMİMİZDEN RESİMLER.....

özge ' Alıntı:
OOY OOY BİZİM ORA HEE WIŞŞŞ ;D
NE GÜZEL MEMLEKET İŞTE :)

KADIKÖY-MODA SAHİLİ LAKİN BOŞ :)
OOOO Kadikoy burasimiymis,manzara harika,bide yagmur yagsa tam olur.. :angel:

hulusi

Well-known member

Mesajınız minimum kelime limiti altında (En az 3 kelime). _________________________________________________Tarihci teheccüdemi kalktın :)

hulusi

Well-known member

Tarihci ' Alıntı:
abi teheccüd düşmüyor yahu, bizim arkadaş eve okuldan arkadaşlarını getirmiş, onlara Yavuzu Fatihi anlatmaya başladım saat 11 gibi az evvel bitti aslında bitmedi ama yarın okulları 9:30 daymış acıdım çocuklara bıraktım dedim sora devam ederiz.
Ya hu iyiki acımışsın:)latife bi yana Allah razı olsun kardeşim ne güzel..dinlemek isterdim vesselam dua ile

molla_zehra

Well-known member

Tarihci ' Alıntı:
kadıkoy sahili hıı ne işin var senin oralarda .) :p
VARMIŞ Bİ İŞİM Kİ GİTMİŞİM ;D_________________________________________________VALİDE-İ ATİK CAMİİSİNDEN BİR BAKIŞ/ÜSKÜDAR
elmesciddy4.jpg
mihrimahcamiavlusuiz6.jpg

molla_zehra

Well-known member

Tarihci ' Alıntı:
"""""""VARMIŞ Bİ İŞİM Kİ GİTMİŞİM"""""""

:) oralarda bi iki işten başka bişey olmaz genelde ama hayırlısı .) (şaka)

bende dolaşmıştım oraları ama geceleri ayyaş takımı bir de ekmekçiler oluyor :)

mihrimah sultan camisini bende çok severim hele namazdan sonra avlusunda oturup muhabbet etmeyi..
CAMİİNİN AVLUSUNDA ÜSKÜDARIN KARGAŞASINI İZLEMEK ÇOK GÜZEL BİR DE BATAN GÜNEŞİN YANSIMASI VURUNCA DENİZE BİR GİDİP BİR GELEN VAPURLARI VE ARDI SIRA KOŞUŞTURAN MARTILARI ;)

huzurum

Member

MUHTEŞEM DOĞADAN ÖRNEKLER
resimky337dk0.jpg

_________________________________________________OLEEEY RESİM EKELEYEBİLDİM SONUNDA
resimky213wd4.jpg

huzurum

Member

Rabbim nede güzel yaratmış kainatı her yerin ayrı bi güzellikleri var ama karadenizim bir başka güzel:D

hulusi

Well-known member

Bu minik kız benim yeğenin kızı..benimde manevi kızım olmayan kızımın yerine koydum..Rabiamı çok seviyorum..ama şuan çok hasta dua ederseniz sevinirm dua ile