KıR ÇiÇeKLeRi
G Gül-i İkra Well-known member 4 Kas 2008 #9 molla_zehra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu güzelliği siz değerli kardeşlerime armağan ediyorum..
molla_zehra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu güzelliği siz değerli kardeşlerime armağan ediyorum..
G GuLSerbeti Talebe 4 Kas 2008 #11 molla_zehra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Guzel memleketimi animsatti bu guzeller... Tesekkurler ozge...:021: Hepsi cok sirin varliklar:048:, yuregine saglik...
molla_zehra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Guzel memleketimi animsatti bu guzeller... Tesekkurler ozge...:021: Hepsi cok sirin varliklar:048:, yuregine saglik...
M molla_zehra Well-known member 4 Kas 2008 #14 waw' Alıntı: buda benden size olsun molla_zehra:003: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim :021: duaile..
waw' Alıntı: buda benden size olsun molla_zehra:003: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim :021: duaile..
G GuLSerbeti Talebe 4 Kas 2008 #16 waw' Alıntı: buda senin için gülşerbeti,:003: Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler waw...:021: yalniz Hanne gormesin kurtul su ottan diyordu...:033::015:
waw' Alıntı: buda senin için gülşerbeti,:003: Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler waw...:021: yalniz Hanne gormesin kurtul su ottan diyordu...:033::015:
G Gül-i İkra Well-known member 4 Kas 2008 #18 waw kardeşim Allah razı olsun.. Bende inşaallah en kısa zamanda buket veririm size..
S Sergerdan Well-known member 5 Kas 2008 #19 Ellerine sağlık Molla zehra,hepsi çok güzeller.. Ezgici şirin çiçekçi şirin olmuş görmeyeli
M molla_zehra Well-known member 5 Kas 2008 #20 Sergerdan' Alıntı: Ellerine sağlık Molla zehra,hepsi çok güzeller.. Ezgici şirin çiçekçi şirin olmuş görmeyeli Genişletmek için tıkla ... youtube kapandı yaa bende formdan düştüm abi :015: duaile..
Sergerdan' Alıntı: Ellerine sağlık Molla zehra,hepsi çok güzeller.. Ezgici şirin çiçekçi şirin olmuş görmeyeli Genişletmek için tıkla ... youtube kapandı yaa bende formdan düştüm abi :015: duaile..