Kişiye Özel Awatar :)
M Merih Well-known member 1 Nis 2008 #5 eline sağlık bu resimleri yapmasından ziyade uplaod etmesi ayrı bir sabır ister
G GuLSerbeti Talebe 1 Nis 2008 #6 Ablamiz masaAllah hic usenmeden, gece boyu bu uniformalari bizim icin dikmis.. cok da guzel olmuslar... herzaman, giymesekte, dolapta hatira olarak duracaktir, suphesiz... ellerine saglik.. Tesekkurler...
Ablamiz masaAllah hic usenmeden, gece boyu bu uniformalari bizim icin dikmis.. cok da guzel olmuslar... herzaman, giymesekte, dolapta hatira olarak duracaktir, suphesiz... ellerine saglik.. Tesekkurler...
L Lebbeyk Well-known member 2 Nis 2008 #8 ...ya hiç birinizi ayırt etmiyorum hepinizi sewiyorum Allah için... ama dediğiniz gibi işte sabır istiyor.. anca okadarını yetiştirdim bi seferde... şimdi dewam eder hepinize yaparım..sizlerde sağolun..
...ya hiç birinizi ayırt etmiyorum hepinizi sewiyorum Allah için... ama dediğiniz gibi işte sabır istiyor.. anca okadarını yetiştirdim bi seferde... şimdi dewam eder hepinize yaparım..sizlerde sağolun..
Y Yeltegiyan Elfidam 2 Nis 2008 #9 emeğine sağlık Lebbeyk çok güzel olmuş gerçekten herkes kullansa takım olcaz yaptıkların da forma ama ben msn de kullancam altına imza atsaydın ya
emeğine sağlık Lebbeyk çok güzel olmuş gerçekten herkes kullansa takım olcaz yaptıkların da forma ama ben msn de kullancam altına imza atsaydın ya
FaKiR Meþveret Bþk. 2 Nis 2008 #11 Takim kurmus Lebbeyk abla masallah; formalarimizda hazir, ben kaleye gecerim ona gore emegine saglik super olmuslar
Takim kurmus Lebbeyk abla masallah; formalarimizda hazir, ben kaleye gecerim ona gore emegine saglik super olmuslar
L Lebbeyk Well-known member 2 Nis 2008 #12 ..tabiiiii takım hazır formalar hazır neden TevhidSpor olmasın ..tamam sen kaleye geç...yedek kalecimizde olur ben orta saha oyuncusu olmak isterim iyi kaçırırım topu
..tabiiiii takım hazır formalar hazır neden TevhidSpor olmasın ..tamam sen kaleye geç...yedek kalecimizde olur ben orta saha oyuncusu olmak isterim iyi kaçırırım topu