BRAVO ALEYKKK ;Dberraksu ' Alıntı:Dur ben söylim şualar kardeş bu sergerdan abi olmasınmı![]()
berraksu ' Alıntı:Dur ben söylim şualar kardeş bu sergerdan abi olmasınmı![]()
özge ' Alıntı:BRAVO ALEYKKK ;D![]()
Mülk cihetiyle çirkin olabilir,ama melekutiyet cihetiyle güzeldir eminim kardeşlerin latifeleri,illailayh ' Alıntı:zavallı sergerdan abii yüz vermeye gelmio bizlere bak seni ne hale getirdik![]()
Sergerdan ' Alıntı:Mülk cihetiyle çirkin olabilir,ama melekutiyet cihetiyle güzeldir eminim kardeşlerin latifeleri,
bazıları küsse de![]()
Sergerdan ' Alıntı:Mülk cihetiyle çirkin olabilir,ama melekutiyet cihetiyle güzeldir eminim kardeşlerin latifeleri,
bazıları küsse de![]()
ARAPÇADA "SANA" ANLAMINDA..istiğna ' Alıntı:kardes aleyyk ne manada acaba?
anadım.allah razı olsunözge ' Alıntı:ARAPÇADA "SANA" ANLAMINDA..![]()
illailayh ' Alıntı:oy oy oy sergerdan ii coşmuş ;D ;D az önce açılmamıştı yeni izledim koptum yahu töbe töbe ;D abe ben olsam şuaları döverdim![]()
hulusi ' Alıntı:Arkadaşlar laz bebek güzeldi ama alta reklamı verilen ankarılı bebeğe yani ömere bayıldmı yahu..ömerimi cebran oynatıyorlar..köbekli tosunum..Rabbim, ömer sana HZ.Ömere yakın edecek bi ömür versin..masum yavrular aile ne veriyorsa oda alıyor...
illailayh ' Alıntı:zavallı sergerdan abii yüz vermeye gelmio bizlere bak seni ne hale getirdik![]()
Şualar ' Alıntı:Ben bu resimde ki sergerdan abidir mi dedim?
illailayh ' Alıntı:dolaylı anlatım ;D ;D anladık yanee
Şualar ' Alıntı:maalesef yanlış anlamışın biraz zaman gecsin söyliycem kim olduğunu...