komik resimler..

ebrar172

Talebe
ilk resim benim bizzat gördüğüm bir resim olup ilk gördüğüm zaman beni gülme komasına sokmuştu...nerede diye soranlara cevaben şimdi bu maket polis otoları karadeniz taraflarına gidenler bilir fakat bilmeyenler için samsun civarlarındadır...:D:D karadeniz taraflarına yolunuz düşerse yol kenarlarına dikkatli bakınız...:p:p

image.php

image.php

image.php
:D:D:D

image.php

bir işyerinde bu kadar müdür olursa olacağı bu...:p:)

image.php

yurdum insanı israfı hiç sevmez...eee nede olsa ne demişler işten artmaz dişten artar...:D:D:D

image.php

bu kışın modası bu alet olacak göründe bakın...:eek:

image.php

arkayı dörtleyelim tabiri artık eskidi ...yeni lafımız arkası dolu tavanda bir kişilik boş yerimiz var...:rolleyes::)

ARİF

Well-known member
japonlarla türkler yelkenli yarışına girecekler her takım 11 kişden oluşacak japonlar takımı kuruyor 10 kürekci 1 kaptan ;bizim takıma geliyor 1personel müdürü 2 müd.yardımcısı bir kaptan iki kaptan yardımcısı bir kürekçi şefi 4 kürekçi yarış başlıyor yarışı açık ara japonlar kazanıyor.bizimkiler neden yenildik diye toplantı yapıyorlar ve toplantı sonunda 2 kürekçinin işine son verip bir kaptan ve birde kaptanlardan sorumlu müdür atıyorlar
ikinci defa yarış yapılıyor japonların sistem aynı ve fark dahada artıyor birdaha analiz yapmak için bir araya geliyorlar bizimkiler ve karar öncelikle kürekçilerin işine son verin çıkıyor...