Köylüsü de kentlisi de karısını dövüyor

HaberRss

Haber Robotu
siddet.jpg
Türkiye'de yıllarca 'kırsal kesimin' sorunu olarak lanse edilen koca dayağından kentli kadınlar da dertli. Gazetelerde üçüncü sayfa olarak yer alıp bir gün sonra da unutulan dayak, son yıllarda çok sayıda yuvanın dağılmasına sebep oldu.

Devami...

mihrimah

Talebe
Sanki bunu durumu yüzyıllardır destekleyen Hocaefendiymiş gibi dün bazı tv kanalları onun konuya dair yanlış beyanlarını insanlara sunup değerlendirme yapmalarını istiyorlar..
İnş. Zaman gazetesinden yapılan bu röportajlara en kısa zamanda cevap gelir...

Tarihci

Marmara Tarih
benim de dikkatimi çekti o haber ama misafirler konuştuğu için dinleyemedm.. ama zate doğanın kanalında hocaefendiyi görünce yine bir çamur atma haberi olduğunu anladım.. kendi çarpık anlayış(!) larıyla meseleyi mütaala ediyorlar kendi çaplarında.. şu sıralar ortalık karıştırılmak isteniyorya, işte burda yine kaşınacak tırmalanacak konuları çok iyi biliyorlar.. yanlarına kalmayacaktır inşallah...

mihrimah

Talebe
benim de dikkatimi çekti o haber ama misafirler konuştuğu için dinleyemedm.. ama zate doğanın kanalında hocaefendiyi görünce yine bir çamur atma haberi olduğunu anladım.. kendi çarpık anlayış(!) larıyla meseleyi mütaala ediyorlar kendi çaplarında.. şu sıralar ortalık karıştırılmak isteniyorya, işte burda yine kaşınacak tırmalanacak konuları çok iyi biliyorlar.. yanlarına kalmayacaktır inşallah...

Bende zaten kırkyılda bir haber izleyeyim dedim manzara ortada...
Konu malum zaten kimbilir nereden almış kırpmışlar, cümleyi süsleyip bezeyip kendi kılıflarına uydurup insanlara sunuyorlar...
Tabi bunun üzerine yapılan yorumları hiç sormayın!!!
Ekrem Abi inş. kendine yakışır uslubunu sergiler, Şikayet ettim zaten:dft012: