nisalardan yana derdim yok elhamdülillah, inş da olmaz![]()
yorumun haklılık payı var, huyum kurusn ne yapayım![]()
amenna.. huyun olduğunu anladık tabii..
e ne yapalım abi kabulümüz..
nisalardan yana derdim yok elhamdülillah, inş da olmaz![]()
yorumun haklılık payı var, huyum kurusn ne yapayım![]()
tarihci birden şualar kardeşimi anımsadım nerde muhtereme kardeşimiz görünmüyor..
bak şimdi ben bayanlar istilasına uğrayacağımya ne yaparım
derim tamam madem beni öldüreceksiniz içinizden en çirkini beni öldürsün derim
kimse bana bişey yapmazveya beni en güzel olanınız öldürsün derim bu seferde ben öldüreceğim diye birbirlerine girerler yine beni öldürecek kimse kalmaz yani bu nisaların zaafları çok..
inş hayırdır..maşallah kardeşimizin keskın bi zekası vardı..sizin bu konu üzerindeki yazılarınızı görünce diyordum iki yigit çıktı meydana...güzel sohbetlerdi..
işte tam bir Tarihci hareketi..
yaklaşık iki üç asır önce dünyada olsaymışsın yaman bir devlet padişahı olurmuşsun vesselam..
ayrıca belirteyim beylerinn zaafları yanında bayanlarınki devede kulak kalır..![]()
vallahi onu Allah bilir ne yapalım bu devirde göndermiş bizi Rabbim imtihana, erkeklerin bir tek zaafı vardır: nisa![]()
işte asıl tuhaflık burada..
evet bir şey.. ama bir şeye çok bağlanılmış..
bayanların birden fazla zaafını alın, erkeklerin o dediğin tek bir zaafının yanına koyun.. eşitlik değil bir uçurum oldu...bayanların lehine bir uçurum..
ben söylemiyorum, beylerin nefsinin bayanlarınkinin kaç katı olduğunu dinimiz söylüyor...
evet müslim cemaat Rabbim kalbinize ferahlık versin, iki dünyada kara gün görmeyin..
bana da biraz akıl..
Allah'a emanet.. Kim öle, kim kala..
Ya Arkadaşlar... Ilahi Ilim Birşeyler Biliyor Ki Kadini O IncelikteErkeğide O Zaafta Yaratmiş... şimdi Kadin Olmadan Erkek Erkek Olmadan Kadin Olmaz... Kadinlarimizi Kötüleyip Durmayin Yaf....
Erkekler Hüsn-ü Surete önem Vermeseydi Kadinlar Bu Kadar Kendilerini Paralamazdi Dimi..
Benim Kendi Tecrübem... Konyada Tranvaylar Var Bilmem Bilir Misiniz... Bir Yaz Günü Içerisi Tiklim Tikiş Insanlar üstüste.. Her Neyse Duraktan Yolculuğumuzu Yapmak üğzere Tranvayimiza Biniyoruz... Arapçadan Sinavimiz Var... Yanimda Bir Teyze,ve 2 çarşafli Arkadaş Olmak üzere Toplam 6 Kişiyiz... Bi Bindiğimizde üzerimizdekilerden Midir Nedir Bizi Bayana Benzetemeyen Beyfendiler(?) Farkimiza Bile Varmadilar... Ne Zaman Ki Ilerleyen Durakta Göbeği Açik,suni Sarişin,palta Tirnakli,okka Dudakli Bir Hatun Müsveddesi Bindi O Tranvaydaki Heyecani Ve Beylerimizin Telaşini Görmeliydiniz...
Eee???
e işte tesettürünüz sizi gizledi dikkatleri çektirmedi, olması gereken de bu.. kadınların ayaklarını yere sert vurmadan dikkat çekmeden yürümesi bile kuran da bizzat Allah u teala tarafından emredilmiş.. (nur31)
dikkat ederseniz o tip bayanlar sivri ve yüksek topuklarını yeri delercesine vururlar ve yürüdüklerinde dikkat çekerler, Allah ın kendilerine vermiş olduklarını bizimle paylaştıkları için, nisaya zaafı olan erkeklerde bakakalırlar, bakmayan delikanlılar da var elbet![]()
BAKMAYAN DAMI VARMIŞŞŞŞŞTARİHÇİ BEN BAKMAYANINA RAST GELMEDİM... ERKELER HER HALDE KADINA BAKIYORLAR... ÇARŞAFLILARA BİLEM BAKAN VAR...
![]()
ŞAKA Bİ YANA İNŞAALLAH VARDIR.. VE İNŞAALLAH OLMAYA DEVAM EDER..
Ooooo Maşaallah Tarihçi Kardeşimiz Olayi Yine Isa-nisa Farkina Bağlamayi Başarmişsiniz Bu Konuda Maşaallahiniz Var
Ne Demişler Büyük Lokma Ye Büyük Söz Söyleme
Allah Bu Konuda (tabi Diğer Tüm Konularda Da) Yardimciniz Olsun
Inşaallah Zor Bir Imtihaniniz Olmaz
BAKMAYAN DAMI VARMIŞŞŞŞŞTARİHÇİ BEN BAKMAYANINA RAST GELMEDİM... ERKELER HER HALDE KADINA BAKIYORLAR... ÇARŞAFLILARA BİLEM BAKAN VAR...
![]()
ŞAKA Bİ YANA İNŞAALLAH VARDIR.. VE İNŞAALLAH OLMAYA DEVAM EDER..
yahu ne dedim ben şimdi, her lafımı önyargıyla okuyorsunuz gibime geliyor. Allah ın ayetinden emrinden ve ona muhalif davranan nisalardan bahsettim, ayet nisalar için olduğundan örneği de nisadan olacak haliyle..
bunun benimle isa nisa çekişmesiyle veya büyük sözle ne alakası var..
estağfirullah yanlış anladınız galiba
ya da yine yanlış anlattım
hayır ön yargı değil inşaallah hayırlı bir baynla evlenirsiniz ve imtihanınız kolay olur
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HER DAİM MUTLU OLURSUNUZ İNŞAALLAH İKİ CİHANDA DA