Maşaallah,İstanbul un neresinden acep bu hanım :)
E Eyvàh! Talebe 8 Eki 2007 #2 anah tanidim bunu tanidim kismet mi cikti ;D sergerdan istanbuldan degil bu kizimiz erzincandan ;D
S Sergerdan Well-known member 8 Eki 2007 #3 HuSRaN ' Alıntı: anah tanidim bunu tanidim kismet mi cikti ;D sergerdan istanbuldan degil bu kizimiz erzincandan ;D Genişletmek için tıkla ... Abi ben çıkaramadım,kim merak ettim şimdi. ??? Neyse kısmeti olan burayı da bulur artıkın :angel:
HuSRaN ' Alıntı: anah tanidim bunu tanidim kismet mi cikti ;D sergerdan istanbuldan degil bu kizimiz erzincandan ;D Genişletmek için tıkla ... Abi ben çıkaramadım,kim merak ettim şimdi. ??? Neyse kısmeti olan burayı da bulur artıkın :angel:
M molla_zehra Well-known member 8 Eki 2007 #4 HuSRaN ' Alıntı: anah tanidim bunu tanidim kismet mi cikti ;D sergerdan istanbuldan degil bu kizimiz erzincandan ;D Genişletmek için tıkla ... ERZİNCANLI MIIII ;D BENDE TANIDIM SANKİ ÇAWE MIN'IM BENCE
HuSRaN ' Alıntı: anah tanidim bunu tanidim kismet mi cikti ;D sergerdan istanbuldan degil bu kizimiz erzincandan ;D Genişletmek için tıkla ... ERZİNCANLI MIIII ;D BENDE TANIDIM SANKİ ÇAWE MIN'IM BENCE