H
hadim
Misafir
Ben küçükken ramazan mukabelelerinde annemle dolaşırdım kur-an'ı kerimi okuyup bitirtikten sonra her ramazan yenisini alıyorlar ZANNEDERDİM :-\
Abi ya size olan güvenimi sarstınız şimdi ;D Bu aklı Hüsran abimi ver di size ;Dhadim ' Alıntı:Ben küçükken ramazan mukabelelerinde annemle dolaşırdım kur-an'ı kerimi okuyup bitirtikten sonra her ramazan yenisini alıyorlar ZANNEDERDİM :-\
Sergerdan ' Alıntı:Abi ya size olan güvenimi sarstınız şimdi ;D Bu aklı Hüsran abimi ver di size ;D
Yok şimdi hırkızlık yapmıyorum ama ihlaslıyım inş yine :angel:saya ' Alıntı:merak ediyorum şu andada mı aynısın yemöek konusunda ;D
ebrar172 ' Alıntı:sergerdan çok komik bir zat-ı muhteremsiniz ...
yemek konusunda dahi olsa ihlaslı olabilmek güzel inş bizede nasip olur..![]()
Size de saygılar hatta sevgiler ;Dzeyka ' Alıntı:Ben küçükken, bir filmde ölen kişiyi gerçekten öldü sanır, üzülürdüm. Sonraları bir filmde ölen kişiyi başka bir filmde görünce şaşırır, önce hortladı diye düşünürken sonraları "Heralde bu daha önceydi" diye düşünürdüm. Çocukluk işte... ;D
Saygılar
Sergerdan ' Alıntı:heleki ramazanda annemin demesiyle aç dolaşıyosun aç der hep..o yüzden dedim ya size yemekte dahi ihlaslı olmak güzel...
Çocukluk döneminize inmek gerek bu durumda :angel: Küçük yaşlarda iskeletor izleyen tüm çocuklarda bu sorunla karşılaşıyoruz ;D Ayı yogi izlemenizi tavsiye ederim ya da tazmanya canavarı .)
ahmedyalçın ' Alıntı:kardeşler ben anlamadım galiba yaa