Küçükken.. zannederdim ki ...

H

hadim

Misafir
Ben küçükken ramazan mukabelelerinde annemle dolaşırdım kur-an'ı kerimi okuyup bitirtikten sonra her ramazan yenisini alıyorlar ZANNEDERDİM :-\

Sergerdan

Well-known member
hadim ' Alıntı:
Ben küçükken ramazan mukabelelerinde annemle dolaşırdım kur-an'ı kerimi okuyup bitirtikten sonra her ramazan yenisini alıyorlar ZANNEDERDİM :-\
Abi ya size olan güvenimi sarstınız şimdi ;D Bu aklı Hüsran abimi ver di size ;D

molla_zehra

Well-known member
MERTERDE OTURDUĞUMUZDA MEDİHA ADINDA BİR YAŞI GEÇMİŞ,EVLENMEMİŞ BİR HANIMTEYZE VARDI.ONUN EVİNE PEK NADİR GİDERDİK LAKİN HER GİTTİĞİMİZDE EVİN İÇİNDEN HAYVANATA BENZER MAHLUKLAR ÇIKACAKMIŞ GİBİ GELİRDİ.ÇOK EFSUNLU,PUSLU BİR EVİ VARDI VEE ESKİLERDEN KALMA BİRDE HANEYDİ ÇÜNKÜ ;D
VE BİRDE KÜÇÜKKEN BU HANIMTEYZE GİBİ OLACAZ ZANNEDERDİK KORKARDIK :)

yaw abiler öyle güzel anlatmışsınızki bende anlatamadan duramam benim yaramazlıklarımda çoktur.efendim birden başlayıp sıralayalım
1)lpazardan alınacakların listesi gibi oldu bee
küçükken aşırı zayıf biri olarak doğmuş(şimdi iseeee sormayınn tam tersi)ellerim çubuktan daha inceymiş çok fazla ağlarmışım dedemlerde ya ölecekse ölsün yaşayacaaksa yaşasın bu ne böyle bir rahatlık vermiyor demişler bir
yerden akıl almışlar bilmiyom nerden beni mezara koymaya karar vermişler eğer ağlarsa yaşar ağlamazsa zaten açmayız ölür demişler bennn susarmıyım hiç(aslında bence benim korkudan ölmemi beklemişlerdirde var mı bende o göz hemen gidiyim)
biraz beklemişler ses çıkarmamışım ama umutları kesilmişken ağlamış böylece yaşama karar vermiş olmuşum .yani ölen dirilmemiş ama ben dirilmişim galiba
2)efendim ben küçükken 5 6 yaşındayken sürekli kaybolurmuşum polisler beni bumuşlar ben ufak olduğum için aç olduğumu düşünüp bana kekler bisküviler almışlar.bende o günden sonra haftada bir kaç kez kaybolmaya başlamışım öyleki annemler artık aramıyorlarmış bile nede olsa karakolda dır şimdi diyolarmış tabi polis amcalarda allah hakkı için bir gün bile beni boş göndermezlerdi

neyse devamı reklammalardan sonraa pazar listesine devam ederim artık zannetimkiyi de anılardan sonra anlatırız inş.başlamışkenn bitirelimm

ebrar172

Talebe
Sergerdan'dan alıntıdır.. ;D ;D

Şimdi efenim dünyaya 4.5 kilo gelmişim,onun için benim hiç ayıcıgım olmadı. ;D Sonra galiba tombul mombul sevimliymişim annem temizlik yaparken beni pencereye koyarmış yolda liseye giden ablalar el sallarmış ;D Sonradan gerçi bu populerlik nedense azaldı ;D Bir rivayete göre sümükhlüyken bile turistler bizim orda severmiş beni :angel:

Sonra eski mahallede bizim bir deli varmış,iki üç katlı ahşap müstakil evin nasıl olduysa çatısına çıkmışım,bu deli bana aşagıdan atla atla diyormuş ;D Komşu yaşlı teyze kurtarmış beni.

Sonra birgün kibritle yeni evin mutfagını yakıp annemlerin odasına gelip teslim olmuşum .)

İlkokulun ilk günü aglayarak eve geldim,bayan hoca cadı gibi birşeydi,yanlış sınıfa girmişim.İlkokul kantininin camını kırdım arkadaş kapıyı hızla itince kafam içine girmiş ;D Ön sıraya ben oturacvam diye bir çocukla kavga ettim,kafam yarıldı dikiş attılar :angel: ;D

Şimdilik bu kader :angel:

[/quote]

ŞİMDİLİK BU KADARMIŞ DAHASIDAMI VAR...:):):)

Sergerdan

Well-known member
ŞİMDİLİK BU KADARMIŞ DAHASIDAMI VAR...:):):)

Ne yapayım kilolu bir çocuk olsam da hareketli bir çocuk olmuşum ;D Bak şimdi annemin boyum yetişmez diye mutfak dolaplarına sakladıgı muzlara nasıl bir gayret ile ulaştıgım geldi aklıma; neymiş kızkardeşlerime bırakmıyor muşum ;D ama onlar benim kadar özenmiyordu ki ve benim kadar ihlaslı degillerdi :angel: yemek konusunda..

ebrar172

Talebe
bende bişeyler yazayım bari fakat asla sergerdan kardeşinki kadar komilk olmaz kusuruma bakmayınız.. :)
ben küçükken kreş öğretmenimiz ellerini ve yüzünü kremlermiş bende evdeki sana yağını alıp bir güzel elimi yüzümü saçı başı kremlemişim annem yazık temizleyene kadar canı çıkmış hala anlatır kaynar sularla yıkadım ama baya müddet sanayağ koktun der... :'(
ben küçükken deminki bahsi geçen kreş öğretmenimin dünyanın en güzel hanımı olduğunu düşünürdüm..(nedense) baya sonra yanıldığımı anladım kreşten başka yerlerde görünce tabi gözüm açılmış... 8)
ben küçükken he-man ve iskeletorun gerçek olduğunu sanırdım..ve orko gibi bir arkadaşım olmasını isterdim hep.. :eek:

bendede var böyle hikayeler daha çok ama dedim ya sıradan pek enteresan diil... o(

Sergerdan

Well-known member
bendede var böyle hikayeler daha çok ama dedim ya sıradan pek enteresan diil.. o(

Yoo bence çok orjinal ve komik.Hatta size türünüzün son örnegi demek geçiyor içimden ;D Sanayag hala kullanıyor musunuz? :angel:

zeyka

Member
Ben küçükken, bir filmde ölen kişiyi gerçekten öldü sanır, üzülürdüm. Sonraları bir filmde ölen kişiyi başka bir filmde görünce şaşırır, önce hortladı diye düşünürken sonraları "Heralde bu daha önceydi" diye düşünürdüm. Çocukluk işte... ;D
Saygılar

Sergerdan

Well-known member
zeyka ' Alıntı:
Ben küçükken, bir filmde ölen kişiyi gerçekten öldü sanır, üzülürdüm. Sonraları bir filmde ölen kişiyi başka bir filmde görünce şaşırır, önce hortladı diye düşünürken sonraları "Heralde bu daha önceydi" diye düşünürdüm. Çocukluk işte... ;D
Saygılar
Size de saygılar hatta sevgiler ;D

ebrar172

Talebe
yok sonraki yıllarda bizim eve sanayağ alımları durduruldu ... ;D annem zararlı diye demişti ama sebebi bende olabilirim bu hala bir muaamma.. :-\
zaten yemeklerde dahi sevmem bu sana yağ denen şahsı..yemek dediğin ya zeytin yağlı yada tereyağlı olacak..ama ne yazıkki ben bir çorba yer kalkarım sofradan ...heleki ramazanda annemin demesiyle aç dolaşıyosun aç der hep..o yüzden dedim ya size yemekte dahi ihlaslı olmak güzel...

Sergerdan

Well-known member
heleki ramazanda annemin demesiyle aç dolaşıyosun aç der hep..o yüzden dedim ya size yemekte dahi ihlaslı olmak güzel...

Çocukluk döneminize inmek gerek bu durumda :angel: Küçük yaşlarda iskeletor izleyen tüm çocuklarda bu sorunla karşılaşıyoruz ;D Ayı yogi izlemenizi tavsiye ederim ya da tazmanya canavarı .)

ebrar172

Talebe
Sergerdan ' Alıntı:
heleki ramazanda annemin demesiyle aç dolaşıyosun aç der hep..o yüzden dedim ya size yemekte dahi ihlaslı olmak güzel...

Çocukluk döneminize inmek gerek bu durumda :angel: Küçük yaşlarda iskeletor izleyen tüm çocuklarda bu sorunla karşılaşıyoruz ;D Ayı yogi izlemenizi tavsiye ederim ya da tazmanya canavarı .)

hey Allahım ;D ;D