KULLANICI ADI/NİCK

hasret

Well-known member
nickimi değiştirebilir miyim?

başlıktanda anlaşılacağı üzerine,ilk kardeşim kayıt olduğu icin bu nicki yazmış dahada girmedi,bende artık yeni bir giris yapmadım,bu nicten devam ettim malum sebebleren dolayı değiştirmek istiyorum mümkün mü?

Sergerdan

Well-known member

Yapılabiliyor,ama her nickimi degiştirmek istiyorum diyene degil.Bakalım gerekçeniz kabul edilecek mi?Özel mesaj at ayrıca Lemalar abiye.Nedenin makul bence..

Benim yukum geldi,tüm üyelerimize hayırlı geceler,dua edin bide.

hasret

Well-known member

özel mesaj nasıl gönderilir bilmiyorum ki,
birde şayet değiştirilirse yazılarımda da değişicekmi ,sonra ben bi daha başamı döncem valla zor kardeş olmuşum bi daha üyeliğe dönmem:)

Sergerdan

Well-known member

Yok yok hepsi aynı kalıyor,bende degiştirince hepsi aynı kalmıştı.

Özel mesaj diger üyelere atılamaz zaten ama yöneticilere atılabilir zannedersem.Nickini tıkla oralarda bir yerde özel mesaj gönder yazısı vardır..

solda işlemler yazıyor orda..

hasret

Well-known member

abi özel mesaj ayarları diyoor ama ordan da gönderilen bi buton yok,ben beceremedim,siz lemalar abiye söyleseniz,,
ama yazılarımda da değisir ve kardeşlik üyem devam edicekse, yoksa kalsın:)

yeni nicm talebe-i nur olsun güzel mi?şayet kabul edilirse...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici

Kullanıcı kimliği bir kişiye ait olur. Kardeşiniz ile ortak kullanaılan kimlikler iptal edilebilir. Bu nedenle sizin adınızı değiştireceğimize kardeşiniz yeni uyelik acın ve sizde profilinizden şifre bilgilerinizi yeniden düzenleyiniz..

hasret

Well-known member

yok abi dedim ya o kayıt olmuş ama daha girmedi hep ben kullandım zaten,neyse sorun olacaksa boşverin...

Sergerdan

Well-known member
talha abi bakarmısınız

sevdalizz ' Alıntı:
abi kulnıcı adımı değiştırebılırmısınız bı müdet yokum ama gende çok acil dğiştırın mümkünse çok rica edıyorum isim zindan tutsak vs bunlardan bırı olsun mail gön derıp bılgı versenız sevınırım

mümkn değilse böle bışey çok rica son msj sılın inş...

ALAHA EMANET OLUN

http://www.saidnur.org/forum/index.php/topic,8410.msg33655/topicseen.html#msg33655
Kendisine bende hatırlatırm,yalnız yapılmayada biliniyor.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
talha abi bakarmısınız

Neden tutsak veya zindanı sectiniz anlamadım ama sevdalizz kullanıcı adı size daha cok yakısıyordu hem isimler insanların hayatlarına etkisi ve tesiri olduklarını düşünürüm. Ümid ederim ki en kısa zamanda yeniden sevdalizz olmanızdır :O Rabbim gönlünüzdeki sıkınıtıyı ferahlığa kalbettirsin...Tutsak kullanıcı adı zaten kullanımda bundn dolayı zindan olarak değiştirdik son konununuzun silinesini istemişsiniz isteğiniz üzerine konuyu acdığımda buyuk bir şaşkınlık ve hayranlıkla anladım ki ben daha önce hic güzellik görmemişim.. Beni mazu görünüz sizi kırmak istemem ama o mesajı ne silebilirim nede silinmesine musade edebilirim :O
Büyüklerin duası üzerinize olsun .Unutmayınız Nurlar her derde devadır.Bizden ayrılsanız veya bizimle birlikteliğinize ara verseniz onları asla bırakmayın.Sizler onlarla beraber olduğunuz sürece bizle beraber olmus kadar olursunuz... Hem inşallah butun dertlerinize deva olur ...

Bu alana bir cevap yazın...