Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Latifeler ve Nükteler--Kısa Kısa--
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="genc_kalem" data-source="post: 174543" data-attributes="member: 15919"><p style="text-align: left"><strong><span style="font-family: 'Arial Bold'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial Bold'"><span style="font-size: 10px">ÖNEMLI OLAN KAFANIN BUYUKLUGU</span></span></span></span></strong></p><p><span style="font-family: 'Arial Bold'"><span style="font-size: 10px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Bold'"><span style="font-size: 10px"></span></span><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">Türklere karşı Yunanlıları kışkırtması ve Yunan yandaşlıgı ile de tanınan Ingiliz Başbakanlarından Lloyd George (1864-1945), oldukça kısa boyluymuş. Bazen bundan üzüntü ve kompleks duyduğu da olurmuş. Bir siyasal toplantıda, toplantı</span></span></p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">başkanı, Lloyd George’u takdim ederken:</span></span></p><p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">— Ben L.George’u her bakımdan büyük bir insan sanırdım. Gördügünüz gibi alçacık boylu biri, demiş.</span></span></p><p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">L.George s.zlerine bu takdim edilişe cevap vermekle başlamış:</span></span></p><p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">— Sayın başkan, benim dogdugum yerlerde insanların büyüklügünü anlamak için çenesinden yukarısını ölçerler.</span></span></p><p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">Görüyorum ki siz çenesinden asagısını ölçüyorsunuz.</span></span></p><p></span></span><span style="font-family: 'Arial Bold'"><span style="font-size: 10px"></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial Bold'"><span style="font-size: 10px"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial Bold'">BIR CUMHURIYETCI</span></span></strong></p><p></span></span><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">Cumhuriyetçi Parti Baskanı adayı Roosevelt seçim konusması yapıyormuş. Bir seçmen de ha bire ona laf yetistiriyormus:</span></span></p><p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">— Ben bir demokratım, beni kandıramazsın!..</span></span></p><p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">— Neden demokratsın?</span></span></p><p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">— Cünkü dedem demokrattı, babam demokrattı, ben de bir demokratım.</span></span></p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">Roosevelt, "Bu herife iyi bir ders vereyim" diye düsünmüs ve sormus:</span></span></p><p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">— Arkadas, diyelim ki büyük baban bir esekti, baban bir esekti, o zaman sen ne olursun?</span></span></p></span></span></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">Seçmen cevap vermis:</span></span></p><p></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Arial'">— Bir cumhuriyetçi..</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="genc_kalem, post: 174543, member: 15919"] [LEFT][B][FONT=Arial Bold][SIZE=2][FONT=Arial Bold][SIZE=2]ÖNEMLI OLAN KAFANIN BUYUKLUGU[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial Bold][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/LEFT][FONT=Arial Bold][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]Türklere karşı Yunanlıları kışkırtması ve Yunan yandaşlıgı ile de tanınan Ingiliz Başbakanlarından Lloyd George (1864-1945), oldukça kısa boyluymuş. Bazen bundan üzüntü ve kompleks duyduğu da olurmuş. Bir siyasal toplantıda, toplantı[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Arial]başkanı, Lloyd George’u takdim ederken:[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]— Ben L.George’u her bakımdan büyük bir insan sanırdım. Gördügünüz gibi alçacık boylu biri, demiş.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]L.George s.zlerine bu takdim edilişe cevap vermekle başlamış:[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]— Sayın başkan, benim dogdugum yerlerde insanların büyüklügünü anlamak için çenesinden yukarısını ölçerler.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]Görüyorum ki siz çenesinden asagısını ölçüyorsunuz.[/FONT][/SIZE][/LEFT] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial Bold][SIZE=2] [LEFT][B][SIZE=2][FONT=Arial Bold]BIR CUMHURIYETCI[/FONT][/SIZE][/B][/LEFT] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]Cumhuriyetçi Parti Baskanı adayı Roosevelt seçim konusması yapıyormuş. Bir seçmen de ha bire ona laf yetistiriyormus:[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]— Ben bir demokratım, beni kandıramazsın!..[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]— Neden demokratsın?[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]— Cünkü dedem demokrattı, babam demokrattı, ben de bir demokratım.[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Arial]Roosevelt, "Bu herife iyi bir ders vereyim" diye düsünmüs ve sormus:[/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][FONT=Arial]— Arkadas, diyelim ki büyük baban bir esekti, baban bir esekti, o zaman sen ne olursun?[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Arial]Seçmen cevap vermis:[/FONT][/SIZE][/LEFT] [SIZE=2][FONT=Arial]— Bir cumhuriyetçi..[/FONT][/SIZE] [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Latifeler ve Nükteler--Kısa Kısa--
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…