hocam aklı selim ile hareket etmemizi ve oyuna gelmememizi öğütlemiş bende öyle yapıp sadece bu tarz odakların hizmet verdiğini zanneden kardeşlerede rabbim doğru yolu göstersin demekten başka bir şey söyleme gereği duymuyorum...
Ben de katılıyorum.
hocam aklı selim ile hareket etmemizi ve oyuna gelmememizi öğütlemiş bende öyle yapıp sadece bu tarz odakların hizmet verdiğini zanneden kardeşlerede rabbim doğru yolu göstersin demekten başka bir şey söyleme gereği duymuyorum...
Kardeş Allah razı olsunislamidava rumuzlu kardeşim,
diğer konuları bilemem,
o derece dünya ve ülke çapındaki mevzulardan anlamam;
lakin yakın takipçisi olduğum bir müzisyen olan yusuf islam beyefendinin
son yıllarda çok sıklıkla amerika birleşik devletlerine gittiğini vede
son albümün kayıt çalışmalarını los angeles da yaptığını biliyorum.
aşağıdaki linktende bu dediğimi teyit edebilirsiniz..
bununla bereber evet 11 eylülden sonraki günlerde yusuf islama vize verilmediğide
doğrudur..
"abd ye giriş için vize vermiyor" ifadesini düzeltmek istedim sadece..
saygılarımla...
mihrimah rumuzlu yöneticimiz tarafından linkin silinmesinden sonra gelen edittir;
efendim bahsi geçen sayfaya ulaşmak için google'a girdikten sonra
"Official web site for Yusuf Islam" yazmanız ve çıkan ilk arama sonucuna tıklamanız
yeterli olacakdır.
ardından açılacak olan sitede "life" sekmesine tıkladığınızda yusuf islam beyefendinin
defalarca amerikaya giriş yapmış olduğunu orada görebilirsiniz..
vesselam..
sayın hoca uyarıda bulun muş mu? yoksa islama hizmet edenlere iftiralar damı bulunmuş?
hocaefendi, islama bir çok hizmetler yapmış bir cemaat için hizbulvahşet terimi kullanıyor. ve bunun pkkyi kuran şer guçleri tarafından kullanılmak için kurul duğunu söyluyor. bu şekilde aslı astarı olmayan iftiralar atıyor.
bunun neresi bir uyarmadır?
bunlar uyarılar mıdır, yoksa iftira ve karalama çalışmaları mıdır?
ayrıca hoca efendi, kendisine bir baksın. nerede ikamet ediyor? yeryüzünün buyuk şeytanı olan ABD de ne işi var?
ABD yusuf islam gibi avrupa kökenli bir muslumana abd ye giriş için vize vermiyor. yeryuzunde islama savaş açmış bir ABD nasıl olmusta sayın fethullah hocaya ikamet izni veriyor. bir musluman önder olarak onu da şehit etmeleri gerekmez miydi?
ABD kendisini islami cemaatlere karsı kullanmak için barındırıyor olmasın mı?
sayın hoca uyarıda bulun muş mu? yoksa islama hizmet edenlere iftiralar damı bulunmuş?
hocaefendi, islama bir çok hizmetler yapmış bir cemaat için hizbulvahşet terimi kullanıyor. ve bunun pkkyi kuran şer guçleri tarafından kullanılmak için kurul duğunu söyluyor. bu şekilde aslı astarı olmayan iftiralar atıyor.
bunun neresi bir uyarmadır?
bunlar uyarılar mıdır, yoksa iftira ve karalama çalışmaları mıdır?
ayrıca hoca efendi, kendisine bir baksın. nerede ikamet ediyor? yeryüzünün buyuk şeytanı olan ABD de ne işi var?
ABD yusuf islam gibi avrupa kökenli bir muslumana abd ye giriş için vize vermiyor. yeryuzunde islama savaş açmış bir ABD nasıl olmusta sayın fethullah hocaya ikamet izni veriyor. bir musluman önder olarak onu da şehit etmeleri gerekmez miydi?
ABD kendisini islami cemaatlere karsı kullanmak için barındırıyor olmasın mı?
evet herkes kendi işine bakarsa daha guzel olur. ama herhalde sen gecenlerde hoca efendinin yayınlanan videosunu izlememişsin. yada izlerken dikkat etmemişsin. hizbullah lideri bir cok hizbullah mensubu allah yolunda canlarını verdiler. binlercesi kuran eğitimi verdiği için aylarcana işkencelerden geçirildi,ler. yine binlercesi camide kuran eğitimi verdiği içn yıllarcana sucsuz cezaevlerinde tutuldular. ustadın deyimiyle zindanları medreselere çevirdiler. yuzlercesi hala sucsuz zindanlarda yatmaktadır. ve hoca efendi ısrarlana böyle bir cemaate şer güçlerinin kuklası diye haber veriyor. isim verirken de o mubarek ismi bozup vahset diye bahsediyor
yine zaman gazetesi stv televizyonu ısrarlana yalan yanlış iftira haberlere yer veriyor. haberlerin yalan ve iftira olduğu ispatlanıyor ama sanki bir şey olmamış gibi aynı kaynaklardan aynı haberler ikide bir ısrarlana yayınlanıyor.
ve stv de oynanan tek turkiye dizisi.. ıislami cemaati karalama ve pkk ile aynı durumda göstermeye çalısılıyor. burda bir tarfta bölgede etkili olan islami cemaat karalanıyor diğer yandan da tum bölge halkı ahmak ve terörist duruma sokulmak isteniyor. butun uyarı ve tepkilere rağmen aynı dizi yayına devam ediyor.
allah aşkına hoca efendi ve yayın kuruluşları hizbullahi cemmati bırakıpta biraz abd ve israille uğraşsa olmaz mı?
kendi işlerine baksalar daha iyi olmaz mı?
neden hizbullahi cemaate bunca duşmanlık ve kin?
Bu kadar bir birler vahdet ve tevhidi, vifak ve ittifakı, muhabbet ve uhuvveti iktiza ettiği ve kâinatı ve küreleri birbirine bağlayacak mânevî zincirler bulundukları halde, şikak ve nifâka, kin ve adâvete sebebiyet veren örümcek ağı gibi ehemmiyetsiz ve sebatsız şeyleri tercih edip mü’mine karşı hakikî adâvet etmek ve kin bağlamak, ne kadar o rabıta-i vahdete bir hürmetsizlik ve o esbab-ı muhabbete karşı bir istihfaf ve o münasebât-ı uhuvvete karşı ne derece bir zulüm ve i’tisaf olduğunu, kalbin ölmemişse, aklın sönmemişse anlarsın.
Mektubat - Yirmiikinci Mektup
hosbuldum guftepira abimway feza kardeşim hoş geldin..
mesaj alinmistir agabey,Allah razi olsun.Bu kadar bir birler vahdet ve tevhidi, vifak ve ittifakı, muhabbet ve uhuvveti iktiza ettiği ve kâinatı ve küreleri birbirine bağlayacak mânevî zincirler bulundukları halde, şikak ve nifâka, kin ve adâvete sebebiyet veren örümcek ağı gibi ehemmiyetsiz ve sebatsız şeyleri tercih edip mü’mine karşı hakikî adâvet etmek ve kin bağlamak, ne kadar o rabıta-i vahdete bir hürmetsizlik ve o esbab-ı muhabbete karşı bir istihfaf ve o münasebât-ı uhuvvete karşı ne derece bir zulüm ve i’tisaf olduğunu, kalbin ölmemişse, aklın sönmemişse anlarsın.
Mektubat - Yirmiikinci Mektup
çok teşekkürler...hosbuldum guftepira abim
mesaj alinmistir agabey,Allah razi olsun.
konuyla alakasiz olan mesajlar silinmistir.
bak bir ortak nokta dahabence konu top yekün alakasız ama![]()
şiddetli muhalefet edenleri severim..
ne demiş einstein mükemmel beyinler daima karşındakilerin şiddetli muhalefetleriyle karşı karşı ya kalırmış:011::011:
hayırlı akşamlar...