bende yeni üye oldum.:gül: :038:inşallah hayırlı şeyler edınırım
M mutlulukperisi Member 6 Nis 2009 #1 bende yeni üye oldum.:gül: :038:inşallah hayırlı şeyler edınırım
Y Yeltegiyan Elfidam 6 Nis 2009 #3 hoşgeldiniz hayırlı olsun..... Alırsınız evvel Allah ın izniyle:027::dft012:
Z ziyakarababa Well-known member 6 Nis 2009 #6 aleykumselam kardeş. hos gelmişsiniz. üyeliginiz hayırlı olur inşallah. selam ve dua ile.
M mutlulukperisi Member 6 Nis 2009 #7 teşekkür ederim arkadaslar 9 senedır ingizce ögretmenlıgınde okuyan zavallı bırıyım.dualarınızı eksık etmeyın.
teşekkür ederim arkadaslar 9 senedır ingizce ögretmenlıgınde okuyan zavallı bırıyım.dualarınızı eksık etmeyın.
VUSLAT Well-known member 7 Nis 2009 #8 hoşgelmişsiniz hayırlı olsun üyeliğiniz...:gül: Allah(c.c) yâr ve yardımcınız olsun...
P PIRLANTA Well-known member 7 Nis 2009 #10 mutlulukperisi' Alıntı: bende yeni üye oldum.:gül: :038:inşallah hayırlı şeyler edınırım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz, hayırlı olsun üyeliğiniz inşaallah nasiplenirsiniz kardeşim
mutlulukperisi' Alıntı: bende yeni üye oldum.:gül: :038:inşallah hayırlı şeyler edınırım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz, hayırlı olsun üyeliğiniz inşaallah nasiplenirsiniz kardeşim
Z Zuhr Talebe 8 Nis 2009 #13 Hoşgeldiniz kardeşim, güzelliklere, hayırlara vasile olur inşallah gelişiniz