Mona Roza...

nurul reþha

Well-known member
wallahi duymayan mı warmış ben şaşırıp kaldım :D

hımmm ama bu senenin üyesissiniz ondandır ;) maşaallah mübarek paylaşımlarınız çok hoş tebrikler ;)
evet ben yeniyim galiba :p ondan sebeptir.Foruma geldiğim ilk günden beri ayrılamıyorum fena bağımlılık yaptı bende hangi duayı ettiyseniz bende isterim aynısından :D bende sizlere ve bu sitenin açılımında emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
Şaka bi yana Allah cümleten razı olsun sizlerden...

nurhadimi

üye Sorumlusu
evet ben yeniyim galiba :p ondan sebeptir.Foruma geldiğim ilk günden beri ayrılamıyorum fena bağımlılık yaptı bende hangi duayı ettiyseniz bende isterim aynısından :D bende sizlere ve bu sitenin açılımında emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
Şaka bi yana Allah cümleten razı olsun sizlerden...

Hayy Allah'ım ya siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün ;)

inşaallah inşaallah Allah bizlerden razı olsa daha ne isteriz ?

evet forum bağımlılık yapıyor bazen diyorum dozajı artar da bişey olursa diye :D ama olmuyor şükür daha doğrusu oluyor manen çok hoş şeyler katıryor onun için devam inşaallah

bu forumu biz kurduk ileride yönetecek olan sizlersiniz :p

nurul reþha

Well-known member
Hayy Allah'ım ya siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün ;)

inşaallah inşaallah Allah bizlerden razı olsa daha ne isteriz ?

evet forum bağımlılık yapıyor bazen diyorum dozajı artar da bişey olursa diye :D ama olmuyor şükür daha doğrusu oluyor manen çok hoş şeyler katıryor onun için devam inşaallah

bu forumu biz kurduk ileride yönetecek olan sizlersiniz :p
süper biz her akşam böyle ''nur stan-up'' filan mı yapsak gerçi hem söyleyip hem gülüyoruz ama olsun.Buradaki uhuvvet yeter manende Allahın izniyle istifade ediyoruz diye düşünüyorum. duanızdan ayırmayın inş... forum üyelerini