nurul reþha
Well-known member
evet ben yeniyim galibawallahi duymayan mı warmış ben şaşırıp kaldım![]()
hımmm ama bu senenin üyesissiniz ondandırmaşaallah mübarek paylaşımlarınız çok hoş tebrikler
![]()
Şaka bi yana Allah cümleten razı olsun sizlerden...
evet ben yeniyim galibawallahi duymayan mı warmış ben şaşırıp kaldım![]()
hımmm ama bu senenin üyesissiniz ondandırmaşaallah mübarek paylaşımlarınız çok hoş tebrikler
![]()
evet ben yeniyim galibaondan sebeptir.Foruma geldiğim ilk günden beri ayrılamıyorum fena bağımlılık yaptı bende hangi duayı ettiyseniz bende isterim aynısından
bende sizlere ve bu sitenin açılımında emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışmacı arkadaşlara başarılar
![]()
Şaka bi yana Allah cümleten razı olsun sizlerden...
süper biz her akşam böyle ''nur stan-up'' filan mı yapsak gerçi hem söyleyip hem gülüyoruz ama olsun.Buradaki uhuvvet yeter manende Allahın izniyle istifade ediyoruz diye düşünüyorum. duanızdan ayırmayın inş... forum üyeleriniHayy Allah'ım ya siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün![]()
inşaallah inşaallah Allah bizlerden razı olsa daha ne isteriz ?
evet forum bağımlılık yapıyor bazen diyorum dozajı artar da bişey olursa diyeama olmuyor şükür daha doğrusu oluyor manen çok hoş şeyler katıryor onun için devam inşaallah
bu forumu biz kurduk ileride yönetecek olan sizlersiniz![]()
süper biz her akşam böyle ''nur stan-up'' filan mı yapsak gerçi hem söyleyip hem gülüyoruz ama olsun.Buradaki uhuvvet yeter manende Allahın izniyle istifade ediyoruz diye düşünüyorum. duanızdan ayırmayın inş... forum üyelerini