msn başlığınız nedir? benim ''LA'' SÜPÜRGESİYLE YOLU TEMİZLEMEDİKÇE,''İLLALLAH''SARAYINA VARILMAZ...
Z zeyhak_ Well-known member 11 Ağu 2008 #1 msn başlığınız nedir? benim ''LA'' SÜPÜRGESİYLE YOLU TEMİZLEMEDİKÇE,''İLLALLAH''SARAYINA VARILMAZ...
E efe43 Well-known member 11 Ağu 2008 #3 cumaları ve mübarek günlerde tebrik yazyom başkacada şu an bişe yok
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 11 Ağu 2008 #4 Vuslatın,bu garip kıtmîrin her dem hülyâsı.ya Resûlallâh!..Yüce rabbim inşallah sizlere ve banada nasip eder hacca gitmeyi AMINN suan Yaziyor..
Vuslatın,bu garip kıtmîrin her dem hülyâsı.ya Resûlallâh!..Yüce rabbim inşallah sizlere ve banada nasip eder hacca gitmeyi AMINN suan Yaziyor..
A ARİF Well-known member 11 Ağu 2008 #5 Ahsen' Alıntı: Vuslatın,bu garip kıtmîrin her dem hülyâsı.ya Resûlallâh!..Yüce rabbim inşallah sizlere ve banada nasip eder hacca gitmeyi AMINN suan Yaziyor.. Genişletmek için tıkla ... en kısa sürede inş.
Ahsen' Alıntı: Vuslatın,bu garip kıtmîrin her dem hülyâsı.ya Resûlallâh!..Yüce rabbim inşallah sizlere ve banada nasip eder hacca gitmeyi AMINN suan Yaziyor.. Genişletmek için tıkla ... en kısa sürede inş.
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 12 Ağu 2008 #9 Msn basligim; Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur iletim hala; Vuslatın,bu garip kıtmîrin her dem hülyâsı.ya Resûlallâh!..Yüce rabbim inşallah sizlere ve banada nasip eder hacca gitmeyi AMINN
Msn basligim; Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur iletim hala; Vuslatın,bu garip kıtmîrin her dem hülyâsı.ya Resûlallâh!..Yüce rabbim inşallah sizlere ve banada nasip eder hacca gitmeyi AMINN
nurhadimi üye Sorumlusu 12 Ağu 2008 #11 çaresizlik girdabına girmektan SANA sığınıyorum RABBİM ümitvar olunuz
Livza Well-known member 17 Mar 2009 #14 Bu dünyada renk, nakış, lezzet, ne varsa küsüm;Gözümde son marifet, Azraile tebessüm...
T Tövbekar1 Well-known member 22 Nis 2009 #20 iletim: kula bela gelmez mevla yazmayınca; mevla bela yazmaz kul azmayınca...