Merih ' Alıntı:senin bilgisayarinda sen daha önce mail oturumu açtığın için öyle yazı çıkar Başlat / oturumu kapat aç yaparsan düzelir yada o sayfadan
Bu hesabın oturumunu kapatın ve başka bir e-posta adresi kullanarak oturum açın.
seçenegini tıklayın düzelir.
abi başlat varda oturumu kapat yok_________________________________________________Merih ' Alıntı:ekranın sol altında Başlat Menüsü varya oraya tıkla ordan oturumu kapata tıkla
abi buldum yaptım ama yıne acık kalıyor onunkı bana gelıyor benımkı ona,ya bı işin caresiyok mu?istiğna ' Alıntı:abi başlat varda oturumu kapat yok
Merih ' Alıntı:sen o halde o mail kısmına tıkladığında
Bu hesabın oturum unu kapatın ve başka bir e-posta adresi kullan arak oturum açın
seçenegine gir mail hesabina tekrar giriş yap yada bilgisayarini kapatıp yeniden aç
Merih ' Alıntı:sen en iyisi bilgisayarı kapat ve geri aç hiç bişi olmadı fişini çek geri tak en garanti yol
istiğna ' Alıntı:tamam _________________________________________________abi Allah razı olsun.oldu sonunda cok tesekkur ederim .kökten kapatınca oldu.cok tesekkur ederim,Allah seni başımızdan eksik etmesin.Allah ne dilegı nvarsa versin.....
Allah iyiliğini versin istiğna
_________________________________________________abi teşekkürümü geri alıyorum,çünkü şimdi hersey eskısınden de berbat oldu,bi şey anlamadım kiiiiii ^o)
yihaha ;D ;Distiğna ' Alıntı:tamam _________________________________________________abi Allah razı olsun.oldu sonunda cok tesekkur ederim .kökten kapatınca oldu.cok tesekkur ederim,Allah seni başımızdan eksik etmesin.Allah ne dilegı nvarsa versin.....
_________________________________________________abi teşekkürümü geri alıyorum,çünkü şimdi hersey eskısınden de berbat oldu,bi şey anlamadım kiiiiii ^o)