Muharrem Ayı Cevşen'ül Kebir Hatmi TAMAMLANMIŞTIR.

Huseyni

Müdavim
  • Bir zaat Peygamberimiz (SAV)’e geldi ve sordu: “Ramazan'dan sonra ne zaman oruç tutmamı tavsiye edersiniz?" Peygamberimiz (SAV); “Muharrem ayında oruç tut Çünkü o, Allah'ın Ayı’dır Onda öyle bir gün vardır ki, Allah o günde bir kavmin tövbesini kabul etmiş ve o günde başka bir kavmi de affedebilir” buyurdu (Tirmizi, Savm:40)

• Bir Hadis-i Şerifte de şöyle buyrulur: “Her kim Aşure Günü’nde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa; Cenab-ı Hak ta senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder” (Et – Terğib ve’l – Terhib, 2:116)

allah bu ayda okuyacağınız Cevşenleri, tutacağınız oruçları ve yapacağınız ikramları kabul ve makbul eylesin. Amin.

Esselâmü aleyküm ve rahmetullàhi ve bedrekâtühü ebeden daimen.

allahın selamı, rahmeti ve bereketi, ebediyyen ve daima üzerinize olsun.

Muhterem kardesler; Muharrem ayımız hayırlı ve mübarek olsun, Rabbim razı olduğu kullardan eyleyip Cennetiyle cemâliyle cümlenizi müşerref eylesin...amin

Cevşen'ül Kebîr hatimlerimize aylık olarak devam etmekteyiz. Katılmak isteyen kardeşler, Asağıda boş görünen kısımlardan seçip hatime katilabilirler
...

1.Hatim

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِي

Zilhicce Ayı 1. Cevşen'ül Kebir Hatmimiz

Alınanlar

1. Sûreler:.......................................... ..................................memluk
2. Cevşenü'l-Kebîr:............................................ ..................memluk
3. Evrâd-ı Kudsiyye:.................................................. ..........memluk

4. Delâili'n-Nur:.............................................. .....................Seyyah
5. Sekîne, Münacât-ı Veysel Karanî, İsm-i Azam duaları:...MUS'AB
6. Münâcatü'l-Kur'ân (Fatiha-Yasin):..................................AH MİNEL AŞK
7. Münâcatü'l-Kur'ân ( Yasin- Nas):....................................
AH MİNEL AŞK
8. Tahmîdiye:........................................ ...............................Garib
9. Hulâsatü'l-Hulâsa:........................................... ................Garib
10. Tazarru ve Niyâz:............................................ ..............Garib

2.Hatim

Zilhicce Ayı 2. Cevşen'ül Kebir Hatmimiz

Alınanlar

1. Sûreler:.......................................... ..................................topraktoprak
2. Cevşenü'l-Kebîr:............................................ ..................
topraktoprak
3. Evrâd-ı Kudsiyye:.................................................. ..........
topraktoprak
4. Delâili'n-Nur:.............................................. .....................topraktoprak
5. Sekîne, Münacât-ı Veysel Karanî, İsm-i Azam duaları:...topraktoprak
6. Münâcatü'l-Kur'ân (Fatiha-Yasin):..................................topraktoprak
topraktoprak
8. Tahmîdiye:........................................ ...............................topraktoprak
9. Hulâsatü'l-Hulâsa:........................................... ................topraktoprak
10. Tazarru ve Niyâz:............................................ ..............topraktoprak

3.Hatim

Zilhicce Ayı 3. Cevşen'ül Kebir Hatmimiz

Alınanlar

1. Sûreler:.......................................... ..................................Garib
2. Cevşenü'l-Kebîr:............................................ ..................Ukbaa
3. Evrâd-ı Kudsiyye:.................................................. ..........
Ukbaa
4. Delâili'n-Nur:.............................................. .....................Ukbaa
5. Sekîne, Münacât-ı Veysel Karanî, İsm-i Azam duaları:...Garib
6. Münâcatü'l-Kur'ân (Fatiha-Yasin):..................................Garib
7. Münâcatü'l-Kur'ân ( Yasin- Nas):....................................Garib

8. Tahmîdiye:........................................ ...............................Seyyah
9. Hulâsatü'l-Hulâsa:........................................... ................Seyyah
10. Tazarru ve Niyâz:............................................ ..............Seyyah

memluk

Hatim Sorumlusu
Cevap: Muharrem Ayı Cevşen'ül Kebir Hatmine Katılmak İçin Buraya...

1. Sûreler:.......................................... ..................................
2. Cevşenü'l-Kebîr:............................................ ..................

bunları ben alıyorum
allah kabul etsin cümlemizi kendine kul kabul etsin...

Garib

Talebe

8. Tahmîdiye:........................................ ...............................
9. Hulâsatü'l-Hulâsa:........................................... ................
10. Tazarru ve Niyâz:............................................ ..............Garibbb:gül::gül:

Huseyni

Müdavim

1. Sûreler:.......................................... ..................................

bunları ben alıyorum
allah kabul etsin cümlemizi kendine kul kabul etsin...

8. Tahmîdiye:........................................ ...............................
9. Hulâsatü'l-Hulâsa:........................................... ................
10. Tazarru ve Niyâz:............................................ ..............Garibbb:gül::gül:

4. Delâili'n-Nur:.............................................. .....................
aldim insallah

allah kabul ve makbul eylesin, amin. İsimleriniz eklenmiştir.

Huseyni

Müdavim

5. Sekîne, Münacât-ı Veysel Karanî, İsm-i Azam duaları:...
Allah kabul etsin

6. Münâcatü'l-Kur'ân (Fatiha-Yasin):..................................

inş bende bunları aldım

İsimleriniz eklenmiştir, allah kabul etsin. Amin.

Selamün aleyküm kardeş cevşen okunmasına
devam edilecek mi?
Ben mümkünse,
tamamiyle 1 büyük cevşenin hepsini alıp okumak istiyordum..

2. hatmin tamamını size yazdım. allah kabul etsin, amin.

3. hatim başlamıştır, istediğiniz bölümleri alabilirsiniz.

Ukbaa

Talebe

3.Hatim

Zilhicce Ayı 3. Cevşen'ül Kebir Hatmimiz
2. Cevşenü'l-Kebîr:..............................................................
4. Delâili'n-Nur:.............................................. .....................

Rabbim dualarımızı kabul etsinnn...

Kýrýk Testi

Well-known member

8. Tahmîdiye:........................................ ...............................Seyyah
9. Hulâsatü'l-Hulâsa:........................................... ................Seyyah

10. Tazarru ve Niyâz:............................................ ..............Seyyah

Huseyni

Müdavim

Rabbim dualarımızı kabul etsinnn...

İsimleriniz eklenmiştir. allah kabul etsin.

hocam, ilk sayfada Baskan guncelleme yapmamis, benim hatam degim,
isterimde isterim :) , olmadi baskan yeni cevsen hatmi baslatsin

Feza bu hatimler bitmeyince yenisi açılmayacak :) Yenisi açıldığında yetişirsen alırsın cevşeni. Önceden sipariş alınmamaktadır.

Huseyni

Müdavim

3.Hatim

Kalanlar

6. Münâcatü'l-Kur'ân (Fatiha-Yasin):..................................

Not: 15.01.2010 tarihinde okumalar son bulacaktır.

Garib

Talebe

Kalanlar

6. Münâcatü'l-Kur'ân (Fatiha-Yasin):..................................garib
garib yazık kalmıslar okuyum bari :029:kıyamam ben bu cici virdlere :U:

Huseyni

Müdavim

Kalanlar

6. Münâcatü'l-Kur'ân (Fatiha-Yasin):..................................garib
garib yazık kalmıslar okuyum bari :029:kıyamam ben bu cici virdlere :U:

allah kabul etsin. Amin. İsminiz eklenmiştir.