Bi kez daha dinledim çook güzel ve harika. İyiki eklemişim :D Allah razı olsun Hüseyin abi.:)
M mihrimah Talebe 19 Tem 2010 #21 HuSeYni' Alıntı: Bi kez daha dinledim çook güzel ve harika. İyiki eklemişim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Hüseyin abi.
HuSeYni' Alıntı: Bi kez daha dinledim çook güzel ve harika. İyiki eklemişim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Hüseyin abi.
Þ þifaa Well-known member 19 Tem 2010 #22 Huzur dolu içimde.. ben sonsuzluğu düşünüyorum. Eyy sonsuzluğun sahibi sana ulaşmak istiyorum... Eminim huzurunda üstündesindir...Allah razı olsun...
Huzur dolu içimde.. ben sonsuzluğu düşünüyorum. Eyy sonsuzluğun sahibi sana ulaşmak istiyorum... Eminim huzurunda üstündesindir...Allah razı olsun...
VUSLAT Well-known member 19 Tem 2010 #24 hatırladıkça insan çok üzülüyor.hepsinin mekanı cennet olsun Rabbim c.c. hepsinde razı olsun inşaallah... şiirinde de dediği gibi üşüyerek gitti kim bilir?...
hatırladıkça insan çok üzülüyor.hepsinin mekanı cennet olsun Rabbim c.c. hepsinde razı olsun inşaallah... şiirinde de dediği gibi üşüyerek gitti kim bilir?...