Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Nerede o yeminler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 106208" data-attributes="member: 656"><p><strong>Sen’sin ümîdim</strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: green">Binlerce zalâmla iç içe yine bir sabah!</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Yok ufuklarda ışık, yok insanlıkta tebâh.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Olmazsa İlâhî inâyet, doğmazsa bir nûr;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Çekeceğiz hepimiz, çekeceğiz bîhuzur..</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Ve inleyecek millet daha bir sürü-eyyâm,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Bir sürü eyyâm, tütecek sînelerde âlâm...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Sönecek safha safha hep ümîd-i istikbâl,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Saracak ufk-ı milleti bir bitmeyen melâl.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Olacaksa olacak, biz etdik kendimize,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Geçip giderken zamanlar gafletle diz dize.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">El ki bizim olmadı beyne mürâfık başta,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Dil ki bizimdi, söylemedi hakkı savaşta.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Göz kulağa, dil de dudağa olmadı zahîr,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Ve sustu sîne-i millette emr-i “veşâvir!” (1)</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Olacaktı elbet fecr-i ümidimiz hüsrân,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Dolacaktı elbet âfâkımız nây-ı nâlan...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Doğsun bize va’dettiklerin, doğsun İlâhî!</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: green">Sen’sin ümîdim, Sana’dır recâm lâtenâhî..!</span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="color: #008000">M. Fethullah GÜLEN</span></em></strong> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 106208, member: 656"] [b]Sen’sin ümîdim[/b] [B][I][COLOR=green]Binlerce zalâmla iç içe yine bir sabah![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Yok ufuklarda ışık, yok insanlıkta tebâh.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Olmazsa İlâhî inâyet, doğmazsa bir nûr;[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Çekeceğiz hepimiz, çekeceğiz bîhuzur..[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Ve inleyecek millet daha bir sürü-eyyâm,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Bir sürü eyyâm, tütecek sînelerde âlâm...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Sönecek safha safha hep ümîd-i istikbâl,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Saracak ufk-ı milleti bir bitmeyen melâl.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Olacaksa olacak, biz etdik kendimize,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Geçip giderken zamanlar gafletle diz dize.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]El ki bizim olmadı beyne mürâfık başta,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Dil ki bizimdi, söylemedi hakkı savaşta.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Göz kulağa, dil de dudağa olmadı zahîr,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Ve sustu sîne-i millette emr-i “veşâvir!” (1)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Olacaktı elbet fecr-i ümidimiz hüsrân,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Dolacaktı elbet âfâkımız nây-ı nâlan...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Doğsun bize va’dettiklerin, doğsun İlâhî![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=green]Sen’sin ümîdim, Sana’dır recâm lâtenâhî..![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#008000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#008000]M. Fethullah GÜLEN[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#008000][/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Nerede o yeminler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…