nevzatt gelinligim hazir yakismismi bak hele

imported_sevdalizz

Active member
yok ya o kadar kötü değil hüsran kardeş bak en güzel yorumu ben yaptım heee

bı çokta iltifatyani ha bu arada saçını nerede yaptırdın çok güzel gerçkten

hele dişlerin inci gibi mübarek .)pek güzel..............süper .......baş döndüren büyüleyici bi güzelliniz karşısında eriyoruz mum gibi .)

Eyvàh!

Talebe
sevdalizz ' Alıntı:
yok ya o kadar kötü değil hüsran kardeş bak en güzel yorumu ben yaptım bı çokta iltifat bu arada saçını nerede yaptırdın çok güzel dişlerin inci gibi mübarek .)pek güzel..............süper .......ba döndüren büyüleyici bi güzellik .)

gelinligimin yani resminin tun haklari saidnur.org a aittir calinmasi baska yerde gosterime sunulmasi yasaktir ;D

sevdalizz kardes saclarimi saya fuaforde dislerimi ise hayalet discisine ozel olarak yaptirdim gelinligimi biliyorsunuz kendim yaptimdi ;D

SaYa

Well-known member
HuSRaN ' Alıntı:
gelinligimin yani resminin tun haklari saidnur.org a aittir calinmasi baska yerde gosterime sunulmasi yasaktir ;D

sevdalizz kardes saclarimi saya fuaforde dislerimi ise hayalet discisine ozel olarak yaptirdim gelinligimi biliyorsunuz kendim yaptimdi ;D

ne marifetlerim varmışda benim bile haberim yokmuş ;D

imported_sevdalizz

Active member
HuSRaN ' Alıntı:

ya bende aynısını yaptırrıp vitrine koyacaktım manken olarakda siz hanımlar bayılacaktı ..yoğun ilgiden dolayıı hata işi bırakacaktım ne hayalerim vardı ne yapalım sağlık olsun ....

imported_sevdalizz

Active member
hımm mardin can cazım şey yalnız bayanlara özel çalışırız beyler alınmıyo o yüzden (bayan kardeşlerimizin ihtiyacı olursa iletişim kurabılırız yardımcı olabılırız

huzurum

Member
vala bende gelinden mi yoksa gelinliktenmi bahsetsem acaba şaşırdım galdım gelin nin dünyada eşi ve benzeri yok gelinlikte paris modacıları tarafından dizayn edilmiş herhal elindeki zavallı güllede bir bütün olmuş ahhh ahhh bize yetişemedi böle modalar

Eyvàh!

Talebe
huzurum ' Alıntı:
vala bende gelinden mi yoksa gelinliktenmi bahsetsem acaba şaşırdım galdım gelin nin dünyada eşi ve benzeri yok gelinlikte paris modacıları tarafından dizayn edilmiş herhal elindeki zavallı güllede bir bütün olmuş ahhh ahhh bize yetişemedi böle modalar

:O aip size gelin ben gelinligi ise kendim yaptimdi .( paris modacilar kim olaki ^o) benim yanimda :p