Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Niye Eteklerinde ki Rüzgar Hep Unut Diyor..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 145031" data-attributes="member: 157"><p>[SES]http://www.fileden.com/files/2009/4/17/2407176/Fon_Parca_07-Gulsen.MP3[/SES]</p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong>( kimi, sol göğsümün tam da üzerinde, gururla taşıdığım sevdanın kurşun misali açtığı yaraya baktı gıptayla, “derin” dedi, el sürmedi..kimi, dokunmak istedi, alnımdaki o yakışıklı ize , adını ateşle dağladığım yere , yetmedi soluğu , erişemedi..)</strong> </em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yokluğunda ,</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>şehrin nice kapılardan sürgün edildim yüzgeri .</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>kaldırım taşlarında soğuttum alnımın ateşini</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>serin avlularında câmi şadırvanları ,</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yataklar serip son cemaat yerlerine izinsiz ..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yokuşlarına tırmanıp dağların, </em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sarp ve dik , karlı zirvelerinde üşüdüm</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>nice çukurlarına düştüm, çıkılmaz </em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>düş kurdum dondum , düş kurdum ısındım...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>kanım kaynadı hayata, kıpırdadığında</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>aydınlık bir kâlbe misâfir olmak adına</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ne dost yurtlarından vedasız uğurlandım</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bilinmez yollara çıkıp, azıksız ve kaçak</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>dönüşsüz sokaklara saptım levhalara bakmadan </em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>en günahkâr dâvetlerde ben doludizgin, bîgünah</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yol bitmedi ben bittim..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ben sana, sensiz çoktan tükendim!</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sen gidince çok şey oldu</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sen gidince başladı tufan</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sen gidince boşluğunla doldu içim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>her yer serâpa kan..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>gittin!</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>gittin, ardında yıkık kentler bırakarak</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yerle bir ettiğin..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>"çıkıp gelse!" diyorum şu köşeden</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>çıkıp gelse şimâl rüzgârlarından!</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>saçlarını dağıtarak gelse</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>/unut!/ derken dolsa gözleri </em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yağmurları içime yağsa!.</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong>( şimdi..bir şey kaldı senden geriye, tek şey !..</strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong>aşkın !..ki bir kurşun yarası..</strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong>hani şu sol göğsümdeki iz..</strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong>tek o kaldı senden arta hatıra diyeceğim , </strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong>senden arta yokluğunda ateşe süreceğim..)</strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em><strong></strong></em></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Nezir...(Siyahbuz)</em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 145031, member: 157"] [SES]http://www.fileden.com/files/2009/4/17/2407176/Fon_Parca_07-Gulsen.MP3[/SES] [FONT=Georgia][I][B] ( kimi, sol göğsümün tam da üzerinde, gururla taşıdığım sevdanın kurşun misali açtığı yaraya baktı gıptayla, “derin” dedi, el sürmedi..kimi, dokunmak istedi, alnımdaki o yakışıklı ize , adını ateşle dağladığım yere , yetmedi soluğu , erişemedi..)[/B] yokluğunda , şehrin nice kapılardan sürgün edildim yüzgeri . kaldırım taşlarında soğuttum alnımın ateşini serin avlularında câmi şadırvanları , yataklar serip son cemaat yerlerine izinsiz .. yokuşlarına tırmanıp dağların, sarp ve dik , karlı zirvelerinde üşüdüm nice çukurlarına düştüm, çıkılmaz düş kurdum dondum , düş kurdum ısındım... kanım kaynadı hayata, kıpırdadığında aydınlık bir kâlbe misâfir olmak adına ne dost yurtlarından vedasız uğurlandım bilinmez yollara çıkıp, azıksız ve kaçak dönüşsüz sokaklara saptım levhalara bakmadan en günahkâr dâvetlerde ben doludizgin, bîgünah yol bitmedi ben bittim.. ben sana, sensiz çoktan tükendim! sen gidince çok şey oldu sen gidince başladı tufan sen gidince boşluğunla doldu içim her yer serâpa kan.. gittin! gittin, ardında yıkık kentler bırakarak yerle bir ettiğin.. "çıkıp gelse!" diyorum şu köşeden çıkıp gelse şimâl rüzgârlarından! saçlarını dağıtarak gelse /unut!/ derken dolsa gözleri yağmurları içime yağsa!. [B]( şimdi..bir şey kaldı senden geriye, tek şey !.. aşkın !..ki bir kurşun yarası.. hani şu sol göğsümdeki iz..[/B] [B]tek o kaldı senden arta hatıra diyeceğim , senden arta yokluğunda ateşe süreceğim..) [/B][/I][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Georgia][I]Nezir...(Siyahbuz)[/I][/FONT] [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Niye Eteklerinde ki Rüzgar Hep Unut Diyor..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…