allah razi olsun canim kardesim ne kadar tesekür etsem azdir beni cok sevindirdin allahda seni sevindirsin canim benim.![]()
İyiki Doğdun Nuriye ablam İyiki varsın, Hayırlı Uzun Ömürler dilerim,Herşey gönlünce dilediğin gibi olsun....Yeni Yaşlarında Kalbinin güzelliği gibi geçsin Doğum Günün Kutlu Olsun
Seni cok seviyoruz iyiki varsın Nuriye ablacım....
![]()
amin allah razi olsun canim kardesim cok tesekür ederim cok naziksin bu ne güzel buket bunlarda benden seninki kadar güzel degil ama lütfen kabul et :gül::gül::gül::gül::gül::gül:doğum günün kutlu olsun ablacım Rabbim onun yolunda geçireceğin hayırlı ömürler versin.....
![]()
bunlarda benden......:gül::gül:
amin canim kardesim cok tesekür ederim:gül::gül::gül::gül:Allah hayirli bereketli omurler nasib etsin nuriye abla... Selam ve Dua ile...
:gül:
amin nimet kardesim allah senden razi olsun bütün güzel dileklerin icin coooook tesekürler:gül::gül::gül::gül::gül:kardeş ben kutlamıştım ama tekrardan nice mutlu,sağlıklı yıllar geçirmen dileğiyle.RABBİM ailen ve sevdiklerinle birlikte iman dolu,sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür versin.Amin.