O cikolatayi böyle yiyor ya siz?
G güllügönül Well-known member 1 May 2009 #4 Ben de pastayı işte böyle ellerimle yemek istiyorum ama annem izin vermiyor...
R ReþHa2 Well-known member 1 May 2009 #6 güllügönül' Alıntı: Ben de pastayı işte böyle ellerimle yemek istiyorum ama annem izin vermiyor... Genişletmek için tıkla ... En iyisi böyle yemek, daha iştahlı oluyor.Benim annem de öyle Çaktırmadan yeriz güllügönül
güllügönül' Alıntı: Ben de pastayı işte böyle ellerimle yemek istiyorum ama annem izin vermiyor... Genişletmek için tıkla ... En iyisi böyle yemek, daha iştahlı oluyor.Benim annem de öyle Çaktırmadan yeriz güllügönül
S selam1414 Well-known member 1 May 2009 #7 :002:bende oyle yemek istiyorum ama cocuklara rezil olmaktan korkuyorum:002:
S sadsad Well-known member 1 May 2009 #8 selam1414' Alıntı: :002:bende oyle yemek istiyorum ama cocuklara rezil olmaktan korkuyorum:002: Genişletmek için tıkla ... korkma kardeş korkma hatta beraber yiyin ayrıca bebekler de çok tatlı...
selam1414' Alıntı: :002:bende oyle yemek istiyorum ama cocuklara rezil olmaktan korkuyorum:002: Genişletmek için tıkla ... korkma kardeş korkma hatta beraber yiyin ayrıca bebekler de çok tatlı...