bu odanin tamamii cikolata kirasini sormayin :p
E Eyvàh! Talebe 15 May 2008 #3 hüsrev' Alıntı: ilk müsteri benim olarmı Genişletmek için tıkla ... eee kirada anlasirsak neden olmasin husrevim
hüsrev' Alıntı: ilk müsteri benim olarmı Genişletmek için tıkla ... eee kirada anlasirsak neden olmasin husrevim
S SaYa Well-known member 15 May 2008 #4 HuSRaN' Alıntı: bu odanin tamamii cikolata kirasini sormayin Genişletmek için tıkla ... husran bugünlerde hiç bir yere sığamıyorummmmmmmmmmmm ben kiralim bi kaçışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
HuSRaN' Alıntı: bu odanin tamamii cikolata kirasini sormayin Genişletmek için tıkla ... husran bugünlerde hiç bir yere sığamıyorummmmmmmmmmmm ben kiralim bi kaçışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
G Garib Talebe 15 May 2008 #5 HuSRaN' Alıntı: eee kirada anlasirsak neden olmasin husrevim Genişletmek için tıkla ... msn gelde pasarlık edelim bari
HuSRaN' Alıntı: eee kirada anlasirsak neden olmasin husrevim Genişletmek için tıkla ... msn gelde pasarlık edelim bari
E Eyvàh! Talebe 15 May 2008 #6 hüsrev' Alıntı: msn gelde pasarlık edelim bari Genişletmek için tıkla ... temem acayim