Onlar Savaşın çocukları!!!!!!!

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
onlar savaşın çocukları!!!!!!!
13155348he8.jpg

5556045mdzt6.jpg

38.jpg

cocuk.jpg

243166.jpg

42.jpg

00163ji9.jpg

8764ec8.jpg

HAYA

Sevdam Davam
bugunun.dikeni.yarinin.cicegidir.Resimlere bakarken ,içim yandı biz müslüman olarak dua edelim gül ayı yüzü hürmetine duası kabul olanların yüzü suyu hürmetine haydi tüm müslümanlar

Zalimin zulmu varsa mazlumun Allahı var demişler...

Ufacık, tüyü bitmemiş çocuklara tüfek doğrultanlar, kurşun sıkanlar değilmiydi geçmişte Mehmetçiğime boyun eğenler...

Ben führeri neden sevmeyeyim, onlar ırkçılığın en ahlaksızını yaparken ben neden ırkçı olmayayım.

Onlar bu soykırımı yaparken, ben neden sporla, müzikle, paparazziyle uyuşturulmama ses çıkarmayayım.

Sözde kitaplarında Fırat ve Dicleye kadar olan kendilerine vaadedilmiş topraklar sayıp, Sina yarımadasından Van gölüne kadar olan topraklara sahip olana kadar, üzerinde nefes alan erkek-kadın, çoluk-çocuk, hayvanlar dahil her canlıyı katletmeleri emredilen bu soysuzlar daha ne kadar azacak !!!

Allahın gazabı üzerlerine olsun...ıslahları varsa ıslah eyle rabbim yoksa sen onları kahreyle

HAYA

Sevdam Davam
Birileri gafletimizden faydalanarak kardeşlik binamızı yıkıyor. Kardeşlik bedenimizi parçalıyor. Kolumuz bir tarafta, başımız bir tarafta, kalbimiz diğer tarafta. Bir tarafta Filistin, bir tarafta Irak. Bir tarafta Afganistan diğer tarafta Çeçenistan, Doğu Türkistan.

1.jpg

HAYA

Sevdam Davam
7.jpg

“O mübarek yolundan dualarımıza yol ver. Sahip gönder. Dağılan tuğlalarımızdan kardeşlik binamızı yeniden inşa et. Sahip gönder. Tüm dünyaya adaletini getirsin Ömerler, Selahattin-i Eyyubîler, Fatihler,Şamiller,

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
SAVAŞIN ÇOCUKLARI

008jf4.jpg

Siyah beyaz anılarında
Ne de
Gökkuşağı gülüşünde
Yok yalanın hiçbir rengi
Hangi kalemle çizebilirim ki
Senin resmini

Savaş meydanlarında kalmışsın
Ellerinde oyuncak silah