sanki sen degilsin itiraf et sen bizdende cok acsin:005::005::005::005:aç insanlar...:005::005:
biz sadece susadik ya sen:dft012:
sanki sen degilsin itiraf et sen bizdende cok acsin:005::005::005::005:aç insanlar...:005::005:
sanki sen degilsin itiraf et sen bizdende cok acsin:005::005::005::005:
biz sadece susadik ya sen:dft012:
inanmıyacaksın ama nuriye kardeş cidden yemek.gömede diolar.doğuda var daha çok.böle içi bol yağlı kıymalı harcı tam ne bilmiorum ama bayağı ağır bir tür elde açılan börekne bu da ne lütfen aciklarmisin inan ilk defa duydum yemekmi:032:
inanmıyacaksın ama nuriye kardeş cidden yemek.gömede diolar.doğuda var daha çok.böle içi bol yağlı kıymalı harcı tam ne bilmiorum ama bayağı ağır bir tür elde açılan börekbir dilimi doyuruyor
![]()
sadsad kardes merak ettim tarifini ögrenip bir zahmet yazarmisiniz lütfen.inanmıyacaksın ama nuriye kardeş cidden yemek.gömede diolar.doğuda var daha çok.böle içi bol yağlı kıymalı harcı tam ne bilmiorum ama bayağı ağır bir tür elde açılan börekbir dilimi doyuruyor
![]()
Aslında ben de susadım dı canım sadece meyve suyu istiyordu ama şu sadsadın yüzünden içliköfte ister oldu...Olsada şöle bol ayranla yesek...afff afff...
Çatal bile kullanamdan ellerimle yiyiveriridim...(açım idare edin..)
çay ve yanında kurabiye üzümlüsünden...