Özel suikast silahları ele geçirildi Diyarbakır'da 'suikast' için özel olarak hazırlanan 9 kalaşniko

harp

Well-known member
Özel suikast silahları ele geçirildi Diyarbakır'da 'suikast' için özel olarak hazırlanan 9 kalaşniko

Özel suikast silahları ele geçirildi

Diyarbakır'da 'suikast' için özel olarak hazırlanan 9 kalaşnikof marka piyade tüfeği ele geçirildi.

A-.png
A.png
A+.png

02.Mart.2011,09:49:03

175185_suikast-silahi.jpg

http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0 http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0 http://www.addthis.com/bookmark.php...74NXC&pre=http://www.samanyoluhaber.com/&tt=0

Silahlara özel olarak gece görüş dürbünü ile optik nişan alma aparatının takıldığı belirlendi. Güvenlik güçleri, silahların hiç kullanılmadığını belirterek, ele geçirilmemesi halinde muhtemel suikast olaylarında kullanılabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye Kuzey Irak'tan getirildiği belirtilen 9 adet kalaşnikof tüfeği ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı. Adli makamlara sevk edilen iki tutuklandı.

Açıklamada, "Silah kaçakçılığı ve ticareti yapan 2 kişi, Kuzey Irak'tan temin ettikleri uzun namlulu silahları ilimize getirirken yakalanmıştır. Aracın bagaj bölümünde çay poşetlerinin içerisine gizlenmiş vaziyette; 9 adet kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bu silahlara monte edilmiş şekilde 9 adet dürbün ve 9 adet fener, dürbün ve fenerlerin silaha montajında kullanılan 9 adet alyan anahtarı, silahların ilimize nakledilmesinde kullanılan 1 adetotomobilele geçirilmiştir. Gözaltına alınan iki şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır. Bu şahıslara yönelik çalışmalar çok yönlü sürdürülmektedir." denildi.

CİHAN

harp

Well-known member
Cevap: Özel suikast silahları ele geçirildi Diyarbakır'da 'suikast' için özel olarak hazırlanan 9 ka

banada yollayın sayın yetkililer şu silahlardan..işim varda onlarla...

DAVAMÞEHADET

Well-known member
Cevap: Özel suikast silahları ele geçirildi Diyarbakır'da 'suikast' için özel olarak hazırlanan 9 ka

:) sen çok kollama izliyorsun belli değerli kardeşim....

yer memleketim olunca korkuyorum artık,yine iftiralarla karşılaşacağımıza dair korkularım hala bitmemiş demek...
rabbim islamı muzaffer kıl ve o tağutlara istedikleri fırsatları verme biizniallah...

harp

Well-known member

:) sen çok kollama izliyorsun belli değerli kardeşim....

yer memleketim olunca korkuyorum artık,yine iftiralarla karşılaşacağımıza dair korkularım hala bitmemiş demek...
rabbim islamı muzaffer kıl ve o tağutlara istedikleri fırsatları verme biizniallah...
sadece ondan değil hep küçüklüğümden beri ilgi duydum silahlara elime alıncada anladım tabi çok süper bir alet olduğunu...kullanmak gerek zaten mayısta milli güvenlik hocamız albay yani bizi silah karargahına götürecek atış bile yapacağız heyt be o günü iple çekiyorum...

Huseyni

Müdavim

Şiddete hayır diyorum.
Silah zayıf insanların işidir.
İlim ehli olana silaha ne hacet.
Ki düşmanınızın kullandığı silah bu değil.
Öyle olsa mazeretiniz olurdu.
Düşman artık ilimle, basınla, sanal alemle hücum ediyor.
Bunlarla cephe almak gerek değil mi ?

harp

Well-known member

Şiddete hayır diyorum.
Silah zayıf insanların işidir.
İlim ehli olana silaha ne hacet.
Ki düşmanınızın kullandığı silah bu değil.
Öyle olsa mazeretiniz olurdu.
Düşman artık ilimle, basınla, sanal alemle hücum ediyor.
Bunlarla cephe almak gerek değil mi ?
abi olurmu biraz daha realist bir yaklaşım olursada işte bize bu her ne yönden olursa olsun bunları öldürmek cenazelerine çiçek yollamakda farzı ayn olmazmı abim..boynumuzun borcu olur bence...

Huseyni

Müdavim

Sen polismisin askermisin harp ?
Bırak herkes kendi işini yapsın...
O işin ehli olanlar onlar, nasıl karşı koycaklarını da onlar bilir.
Herkes silahla savaşmaz, kimi de ilmiyle, sanatıyla savaşır.

harp

Well-known member

Sen polismisin askermisin harp ?
Bırak herkes kendi işini yapsın...
O işin ehli olanlar onlar, nasıl karşı koycaklarını da onlar bilir.
Herkes silahla savaşmaz, kimi de ilmiyle, sanatıyla savaşır.
polis olmayı hedefledim abim inş. olacağım.....selametle ve dua ile.en derin saygılarımla........

Huseyni

Müdavim

Olunca yaparsın bu işleri o zaman :) Şimdiden milleti ayaklandırma yoksa polis olunca ayaklananlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsin.

harp

Well-known member

Olunca yaparsın bu işleri o zaman :) Şimdiden milleti ayaklandırma yoksa polis olunca ayaklananlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsin.
hayırlısı olsun abim sonuçta inş. polis olursam alırız karakola ayaklananları sorgudan sonra gereken yapılır zaten..özel istihbaratçıyım zaten şimdiden yani....

DAVAMÞEHADET

Well-known member

polislere karşı hep nefretim oldu...hala da var....işini hakkıyla yapanlara lafım yok...
başka meslek mi kalmadı mübarek :) inşallah sen o mesleği hakkıyla idame edersin adaletten ayrılmazsın,lakin mevkin tehlikeli birçok alim cevaz vermiyor...

harp

Well-known member

polislere karşı hep nefretim oldu...hala da var....işini hakkıyla yapanlara lafım yok...
başka meslek mi kalmadı mübarek :) inşallah sen o mesleği hakkıyla idame edersin adaletten ayrılmazsın,lakin mevkin tehlikeli birçok alim cevaz vermiyor...
polislere neden kininiz varki kardeşim onlar ülkenin refahı için çalışıyorlar...ben çok seviyorum polisleri..görünce insan huzur buluyor güvende hissediyor kendini..

DAVAMÞEHADET

Well-known member

değerli kardeşim siz daha 6 yaşındayken camide gözlerinizin önünde anneniz sırf kuran dersi veriyor diye polisler tarafından coplansaydı,çok sevdiğiniz size ders veren kuranı kerim öğreten ablalarınız coplanıp dövülse betona itilseydi,küçücük yaşında polis yanağını sıkıca sıkıp tehdit etseydi birdaha camiye gelirseniz hepinizi hapse atarım diye....sonra babanız yaka paça gözlerinizin önünde dövülerek polisler tarafından götürülseydi,sonra yanlışlık oldu deyip ertesi gün her tarafı dağılmış vaziyette kapınıza bırakılsaydı...akrabanızın evini delik deşik ve yengenizi,küçük kuzenlerinizi mutfak lavabosunun altında kanlar içinde evle birlikte ablukaya alırken delik deşik olduklarını görseydiniz...çok sevdiğiniz abilere elektrik verildiğini,vücudunda sigara yakıldığını,ütü yapıştırıldığını duysaydınız bilmem ne gözle bakardınız polise...ben daha 6 yaşındaki o sahneleri hiç unutmadım ömür boyu da unutamam...
genelleme yapmıyorum harp kardeşim hakkıyla mesleğini yerine getiren bu tür işlere bulaşmayan bir çok değerli polis mevcut...allah onlardan razı olsun ve sayılarını çoğaltsın lakin güneydoğu halkı böylelerini hiç görmedi yeni yeni görüyor...daah 10 yıl öncesine kaadr yoktular böyleleri var iseler de onlar görünmüyorlardı ortalık bu vahşilere kalmıştı....

Eddaî2

Well-known member

Devletin her biriminde görevini kötüye kullananlar olabilr.
Dünya imtihan dünyası. Bunu yapanlar elbet cezalarınıda görecektir.
Yalnız bunları bahane ederek devletin teşkilatlarına karşı tahrik edici sözler söylemek pek yakışık almıyor.

Üstadın mahkemelere sevkedildiği zamanlarda,
haksız yere cezalandırıldığı zamanlardaki tutumlarını biliyoruz.
İddia ettiği şey, gizli bir zındık komitesinin adliyeleri ve
bir takım memurları evhamlandırarak kendisini haksız cezalara maruz bıraktığıdır.
O kadar işkenceleri çekmesine, haksız yere defalarca talebeleriyle
mahkeme mahkeme dolaştırılmasına, ve daha birçok şeye rağmen
bırakın onlardan nefret etmeyi, risalelerle imanlarını kurtarmak şartıyla hakkını bile helal ediyor.
Ve yüzbinlerce talebesine bu haksızlıklara karşı
haydin silahlanın desyedi elbette tesiri çok büyük olurdu.
O bu potansiyeli bilmesine rağmen ne o memurlara
ne de devletin diğer bireylerine karşı bir ayaklanma ya da kin gütme gibi bir politika izlememiştir.

Bugün risaleinurların tüm dünyada sesi duyuluyorsa
bu azim ve sebatın ve asayişi bozmamanın bir neticesidir.
Mümkün mertebe tahrik edici ve o mesleğin ekipmanlarını
incitici sözler kullanmaktan kaçınalaım kardeşler.
Oralarda da bizim kardeşlerimiz var.

DAVAMÞEHADET

Well-known member

genelleme yapmıyorum harp kardeşim hakkıyla mesleğini yerine getiren bu tür işlere bulaşmayan bir çok değerli polis mevcut...allah onlardan razı olsun ve sayılarını çoğaltsın

böyle eleştiriler beklediğim için özellikle bu cümleyi yazdım değerli kardeşim...sözlerimi bütünüyle okuyun lütfen cımbızla çeker gibi cümlelerimi alıp eleştirmeyin...dediğiniz yöntemlerin hiçbirini tasvip etmiyorum zaten...olacaksa bir cihad bu ilimle cihattır ilimle cihattır ilimle cihattır...

akna

Talebe

Üstad Hz nin ziyaretine gelen biri polis olmak istediğini söylüyor ve danışıyor
Üstad Hz ise sırtını sıvazlayıp ona dua ediyor
hakkını verebilirsen ne ala, çok kutsal bir meslek diyor

birçok alim cevaz vermiyor...
bu cümle basit bir cümle değil
yanlışlık olmasın kardeş?
hakkını veren yada vermeyen diye ayırmak başkadır
mesleğe cevaz vermemek çok başkadır
o zaman imanlı insanlar cevaz verilmiyor diye polis olmasınlar
kalalım imansız insafsız polislerin eline
Allah cc muhafaza

Eddaî2

Well-known member

Cımbızla işimiz yok. Şu sözleri kendinizi polis yerine koyarak okuyun. İlk cümle zaten işi bitiriyor. Sonrasında her ne kadar düzeltip işini hakkıyla yapanlar filan demişsenizde bu adamı öldürdükten sonra afedersin yanlışlık oldu der gibi bir yaklaşım oluyor. Nefretiniz işini yanlış yapan polis kılıklılara olsun o zaman. Polisler diye giriş yaptığınızda apaçık bir genelleme var ortada. Hatta mesleğin caiz olmadığına kadar gitmişsiniz. Cevaz vermeyenler olduğu gibi cevaz verenlerde vardır elbet. Bunu konuşmanın bile bir mantığı yok.

DAVAMÞEHADET

Well-known member

haklısınız akna kardeşim orda aceleciliğime gelmiş şartlarını unutmuşum ...cevaz verimiyor nitekim şartları vardır...o şartlar dışında hakkını verebilenler olursa ne mutlu onlara...
eddai kardeşim gayet doğru cümleler kurdum orda...zira ondan sonraki cümlemi okursanız neden polislerden nefret ettiğimi söylediğimi açıkladım...6 yaş mevzusu...buna rağmen hakkını verenlerden allah razı olsun dedim ama bizler yakın tarihlere kadar ancak gördük iyi polisleri dedim...hala eleştireceksiniz buyrun devam edin...daha fazla açıklama yapmaya hacet yok...

Þefkat_

Well-known member

Sevgili Davamşahadet kardeşim sanırım gıybet bahsinde Bir ablamızdan dinlemiştim.Diyordu ki:Mesela deseniz fallancanın halkı hep böyle filancanın hep insanlarının hep burnu havada o zaman insan bir kaç kötü örnek yüzünden hepsinin vebaline girmiş oluyor yani hepsinin gıybetini yapmış oluyor.Herkesten helallik almak gerekiyormuş.
Buradada genelleme yaparken bütün polis kardeşlerin hakkına girilmiş oluyor.Olabilir içlerinde görevini kötüye kullanmış olanlar vardır.Bunların cezası muhakkak yaradan tarafından verilecektir.Allah(cc) mühlet verir ama ihmal etmez.Siz onların daha sonraki akibetlerini bilmiyorsunuz belki cezalarını çekmişlerdir bile.

Benimde kardeşim polis öğretmen olacaktı fakat kpss puanları düşük geldiği için polisliğe başvurdu.Polis oldu.Abla diyor ödüm kopuyor aldığım maaşın hakkını verememekten dolayı bu yüzden elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.Allah güvenliğimizi koruyan evde rahatça uyumamızı sağlayan güvenlik güçlerine zeval vermesin.
Bu devletimizdende Allah razı olsun öyle kolay değil artık eskisi gibi memurların görevlerini kötüye kullanmaları çabuk tesbit edilip gereken yapılıyor.

DAVAMÞEHADET

Well-known member

değerli şefkat kardeşim cümlelerimi okuyun olur mu genelleme yapmadım ben ...