Özelliklerini Yaz, Resmin Gelsin:)

SaYa

Well-known member
bayrağıda çıkarı bo bana hiç uymamış :)_________________________________________________
Tarihci ' Alıntı:
bak demek ben seni senden daha iyi anlatıyorum ;) :p

kimi ????_________________________________________________ya mvalla yazıyom yazıyom hep aynı çıkıyor
bi sorun mu var yoksa sen başka yerden mi alıyon resimleri :) :) :)

T

Tarihci19

Misafir
saya ' Alıntı:
bayrağıda çıkarı bo bana hiç uymamış :)_________________________________________________
kimi ????_________________________________________________ya mvalla yazıyom yazıyom hep aynı çıkıyor
bi sorun mu var yoksa sen başka yerden mi alıyon resimleri :) :) :)

çok zekisin yahu :) ;D :p

T

Tarihci19

Misafir
biraz daha değiştim aaa işte bu da hadim e benziyor ;D :p :p :p

idE_peelikadn1rh9.jpg

bi kaç değişiklik ve cinsiyeti de erkek yaptıkmı aaaaaaaa işte Sergerdan ;D :p :p :p

eJK_DSC01649.JPG

body hocamdır ;D ;D ;D :p :) :police: ::) ::) ::) ::) :p_________________________________________________ işte bu da husran :p

B1L_avatar.jpg
_________________________________________________vatan hasretiyle yanıp tutuşuyor belliki ;D :p :p

T

Tarihci19

Misafir
saya ' Alıntı:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işte tarihçi :) :) :) ( beyaz sakallı olan)

ya bu Allah tan revamı şimdi :) benim saya diye koydğum resme bakın bide onun benim için koyduğuna :( insan bile değil ???

T

Tarihci19

Misafir
yahu aplalar siz hanım hanıma bölümüne girmiyormusnuz? orda husran yokmu :)_________________________________________________bu arada o resmdeki husran değil :) bikaç kardeşime atfen ben bikaç resim koydum :) ;D _________________________________________________
hasret ' Alıntı:
abi,Ağrılılara benziy or ama,bana hic değil,tutturamamışınız:)

yahu idare et :) bu kadar tahmin edebildim ;)