A.s abi,Allah ın rahmeti ve bereketi sizin de üzerinize olsun.saya ' Alıntı:aleykum selam gönülden görmeyi bilenler için yakının uzağın ehemmiyeti olmaz ... ben böle anladım .... bakmayı ve görneyi biliyorsam gördüğüm bellidir perde kalkmasıyla bu çoğalmayacak.... inş doğrudur ....
Seni hakkıyla bilememek ifadesinde sanırım cevabı.Hakikat ehlinin ilk söz bir yönünü gösteriyorsa bu söz de diger bir yönünü gösteriyor.Müşahede edenlerin,zişuurun en ekmeli en güzeli olan Peygamber efendimiz (s.a.v) dahi kaç bin perdeden geçerek Mirac hakikati ile şereflendi.Demekki Allah ın c.c zatını bilmek beşerin aciz oldugu,tabiri caizse doymak bilmeyen bir marifet yolu.Sungurlu ' Alıntı:Peki eğer dediğiniz doğru ise
Hz.Fahri REsul (asm) neden
Subhaneke ma a'rafnake hakke ma'rifetike ya MA'ruf
buyurmuş ?
(SEni Tenzih ederim.SEni hakkıyla bilememişim)
Abi ben cevap verebildim zannediyodum,bence münafat yok,bir hakikatin iki yüzü. O zaman siz açın biraz dahaSungurlu ' Alıntı:Akıl bir münafat görüyor.
Maşallah ya ne kadar muzzam bi soru...Sungurlu ' Alıntı:Şimdi Hz.Ali (kv) söylediği bu sözle o zaman Resulu Ekrem (asm) ı geçmiş olmuş oluyor.
Çünkü birisi diyor Ben seni hakkıyla bilememişim.
Diğeri diyor Perdeyi Gayb açılsa yakinim ziyadeleşmeyecek. O kadar biliyorum. (Sizin yorumunuz)
Akıl bir münafat görüyor.
Zaten sizde anca kötü alışkanlıklarımı örnek alırsınız.Sonra dediğiniz zaman sakın ben eve gideceğim zAman olmasın,vallahi benden kurtulamazsınız haberiniz olsun.Ben meraktan catlarım şimdi._________________________________________________Abi siz insanı öldürürsünüz,cevaplamayın.Ohhhhhhh bende diğer siteye sordum,nasıl olsa bulurlar cevabı._________________________________________________Sergerdan ' Alıntı:Sungurlu abinin cevabını ben ögrendim hehehe.Ama sonra yazacagım.Şualar abiden geçti bana bu sonra yazma alışkanlıgı.
istiğna ' Alıntı:ölsen iyi kurtulup gıdıcen,catlıyosun ya ....
Şualar ' Alıntı:Zaten sizde anca kötü alışkanlıklarımı örnek alırsınız.Sonra dediğiniz zaman sakın ben eve gideceğim zAman olmasın,vallahi benden kurtulamazsınız haberiniz olsun.Ben meraktan catlarım şimdi._________________________________________________Abi siz insanı öldürürsünüz,cevaplamayın.Ohhhhhhh bende diğer siteye sordum,nasıl olsa bulurlar cevabı._________________________________________________
;D HELE DE ABİMİ KİM KIZDIRMIŞ DÖVEM ONLARI.
istiğna ' Alıntı:susun benımle konusmayın demedım mi?
sende artık onlardansın.pis yonetıci
;D Koptum._________________________________________________Bakıııın nasıl bir cevap geldi,ben bayıldim,kopy yapım sizde bayılınistiğna ' Alıntı:susun benımle konusmayın demedım mi?
sende artık onlardansın.pis yonetıci
Sungurlu ' Alıntı:Bu mesele yi herkese tavsiye etmiyorum. Belki Risale-i Nuru 3 kere bitirmiş olan kardeşlerimize mahsustur diyelim.