bencedeGuzel helede meyveler insanın iştahını kabartıyor .Degil mi ?Lebbeyk![]()
Guzel helede meyveler insanın iştahını kabartıyor .Degil mi ?Lebbeyk![]()
sana katılıyorum Lebbeykiğrenç ötesiiiiiiiiiiiiiiiii
bence cok kötü,hiç begenmedim...aynen bencede, hele zavalli kivi ne hale gelmis...![]()
ama efectler hakikaten muhtesem.... millet nelerle ugrasiyo..![]()
İşte olması gereken yorum bu...Tebrikler abi...bakın burdan şunu çıkarmalıyız ki, mesela atın başı kuş gövdesinde olursa ne denli kötü uyumsuz oluyor, kurdun başı kuşta olursa köpek papağan gibi olursa ne denli abes ve kötü görünüyor, kaplanın çenesi penguenin vucudu kedinin kulakları ne kötü ve uyumsuz bi hayvan oluyor.. işte Allah u teala onları bir intizam ve uyum içinde halketmiştir.. dengenin bozulması böyle itici mahluklar böyle abes mahluklar demektir.
oysa ayette ne buyuruyor Allah, başınızı yeryüzünde çevirin bir dengesizlik bir eksiklik yanlışlık görebilir misiniz...
İşte olması gereken yorum bu...Tebrikler abi...
körler sağırlar,birbirini ağırlar derimRjaa ederim..
ben orda sacede abiye demedim ki;şualarda ona teskkur etti ,oda rica etti,bende ikisine söyledim.kızdırma Tarihçiyi İstigna gece gece hışmına uğrıcan![]()
ben orda sacede abiye demedim ki;şualarda ona teskkur etti ,oda rica etti,bende ikisine söyledim.
ama eger böyle bi şeyden dolayı kızacaksa bi daha benle muhattap olmaz olur biter...
ben o kadar cesaretli degilim...demek ikimize de söyledin.. tamam.. peki beni kör mü yaptın sağır mı? hangimiz kör hangimiz sağır?
ben o kadar cesaretli degilim...
kendine güvenen varsa buyursun meydan onun...![]()
hayıııııııııııııııııııırrrrr iştahım kapandı meyweler mutfakta çürüdü yahu
![]()
abi niye bu kadar önemli ki;sizin kör yada sağır olmanız.şakalara esprilere eski Tarihci kadar takılmamaya kızmamaya çalışıyorum.. ama şakalarınızın da ardında durulabilecek şakalar olmasını bekliyorum. beni ya kör ya sağır yaptın..