Photoshop Harikaları

Merih

Well-known member
164669puwtw3wa4ys.jpg

145217agiew1xj1oc.jpg

164670inpmw6zc4zr.jpg

164781qvxuw9ek0lg.jpg

164914otvsw0ab5xl.jpg

164994agifw3re9qk.jpg

uzoo25jt7yp.jpg

uzoo73yc2hk.jpg

uzoo89gp7tm.jpg

uzoo135xt1jv.jpg

uzoo234km0gx.jpg

uzoo451hh7ba.jpg

uzoo94mc5am.jpg

Lebbeyk

Well-known member
... yaaaaaaaaaaa merih naptın sen yaa :confused:

..he öyle photoshop harikaları dediğin doğru ama gözümden düştü şimdi meywelere bakınca şimdi bu resimler gelicek aklıma.. :D

...sözüm böle çalışmalar yapanlara nimetlerle oynamayın.. ;)

Tarihci

Marmara Tarih
bakın burdan şunu çıkarmalıyız ki, mesela atın başı kuş gövdesinde olursa ne denli kötü uyumsuz oluyor, kurdun başı kuşta olursa köpek papağan gibi olursa ne denli abes ve kötü görünüyor, kaplanın çenesi penguenin vucudu kedinin kulakları ne kötü ve uyumsuz bi hayvan oluyor.. işte Allah u teala onları bir intizam ve uyum içinde halketmiştir.. dengenin bozulması böyle itici mahluklar böyle abes mahluklar demektir.
oysa ayette ne buyuruyor Allah, başınızı yeryüzünde çevirin bir dengesizlik bir eksiklik yanlışlık görebilir misiniz...

þualar

Active member
bakın burdan şunu çıkarmalıyız ki, mesela atın başı kuş gövdesinde olursa ne denli kötü uyumsuz oluyor, kurdun başı kuşta olursa köpek papağan gibi olursa ne denli abes ve kötü görünüyor, kaplanın çenesi penguenin vucudu kedinin kulakları ne kötü ve uyumsuz bi hayvan oluyor.. işte Allah u teala onları bir intizam ve uyum içinde halketmiştir.. dengenin bozulması böyle itici mahluklar böyle abes mahluklar demektir.
oysa ayette ne buyuruyor Allah, başınızı yeryüzünde çevirin bir dengesizlik bir eksiklik yanlışlık görebilir misiniz...
İşte olması gereken yorum bu...Tebrikler abi...

Lebbeyk

Well-known member
...yok wallah Tarihcim de gördü zaten misafirlere ikram ettim ama kendim yiyemedim kabus gibi hepsi gözümde belirdi :D Allah tan ki içinde erik we karpuz yok :D :D :D yoksa sewdiklerimin hepsinden mahrum kalacaktım :cool:

istigna

Member
şakalara esprilere eski Tarihci kadar takılmamaya kızmamaya çalışıyorum.. ama şakalarınızın da ardında durulabilecek şakalar olmasını bekliyorum. beni ya kör ya sağır yaptın..
abi niye bu kadar önemli ki;sizin kör yada sağır olmanız.
bu sadece bi espiri...fark edermi ya?
ama fark eder dersen,yok illahi söyleyeceksin dersen iyi o zaman siz
sağır olansınız...