pkk F. gülen cemeatını tehdit etti......

Cevap: pkk F. gülen cemeatını tehdit etti......

ATEŞTEN SÎNELER

Ateşten sîneleriz alev dokunmaz bize;

Kor kesilip gitmiştir gelenler semtimize...

Sararmıştı benizler yüzümüzü görmeden,

Dize gelmişti düşman murâdına ermeden.

Ruhlarına azâbız, onlar bilirler bizi,

Şimşeklerle yarıştık tanırlar hepimizi.

Azgınların başında sindirici cezâyız;

Dostlara dost isek de, düşmanlara ezâyız!

Kulaklarda çağıltı mâzî gibi ırmaktan,

Dize geldi bayraklar ay-yıldızlı bayraktan.

Hasımlara tûfândık; nûr etdik çevremizi,

İsterseniz bir sorun şanlı mâzîye bizi...

Şimdi dinmiş olsa da, ruhlarda heyecânlar,

Mutlaka tutuşacak, o eskiki akkorlar...

M. Fethullah Gülen

mozbursa

Active member

bu işin başında RESULU ZİŞAN var.kimden korkacağız ki.onların derdi eğitimle kendi halkını ellerinden alıyoruz terorist olmaktan kurtarıyoruz bunu istemiyorlar.cahil halk lazım onlara.ve malum çetenin taşeronu olarak bizi sevmiyorlar haliyle.
diyarbakırsa terör olaylarında ölen bi vatandaş bizim arkadaşımızmış diye hocaefendiye haber gidiyor.diyorki bir yanlışlık vardır bidaha sordurun tekrar soruluyor aynı yanıt.hocaefedi ısrarla bikez daha araştırın diyor abiler şaşırıyor ve yine sorduruyorlar.öğreniyorlarki bizimle pek irtibatı kalmamış ölen vatandaşın.abiler soruyor hocam neden ısrarla sordurdunuz.yanıt çok düşündürücü.
BEN BUNUN GÜVENCESİNİ ALDIM BİZİM ARKADAŞLARIN VEFATI ZALİMLERİN ELİNDEN OLMAYACAK!

leon.

Active member

bu işin başında resulu zişan var.kimden korkacağız ki.onların derdi eğitimle kendi halkını ellerinden alıyoruz terorist olmaktan kurtarıyoruz bunu istemiyorlar.cahil halk lazım onlara.ve malum çetenin taşeronu olarak bizi sevmiyorlar haliyle.
Diyarbakırsa terör olaylarında ölen bi vatandaş bizim arkadaşımızmış diye hocaefendiye haber gidiyor.diyorki bir yanlışlık vardır bidaha sordurun tekrar soruluyor aynı yanıt.hocaefedi ısrarla bikez daha araştırın diyor abiler şaşırıyor ve yine sorduruyorlar.öğreniyorlarki bizimle pek irtibatı kalmamış ölen vatandaşın.abiler soruyor hocam neden ısrarla sordurdunuz.yanıt çok düşündürücü.
Ben bunun güvencesini aldım bizim arkadaşların vefatı zalimlerin elinden olmayacak!
...........allah razı olsun..........

min-el aþk

Well-known member

bu işin başında RESULU ZİŞAN var.kimden korkacağız ki.onların derdi eğitimle kendi halkını ellerinden alıyoruz terorist olmaktan kurtarıyoruz bunu istemiyorlar.cahil halk lazım onlara.ve malum çetenin taşeronu olarak bizi sevmiyorlar haliyle.
diyarbakırsa terör olaylarında ölen bi vatandaş bizim arkadaşımızmış diye hocaefendiye haber gidiyor.diyorki bir yanlışlık vardır bidaha sordurun tekrar soruluyor aynı yanıt.hocaefedi ısrarla bikez daha araştırın diyor abiler şaşırıyor ve yine sorduruyorlar.öğreniyorlarki bizimle pek irtibatı kalmamış ölen vatandaşın.abiler soruyor hocam neden ısrarla sordurdunuz.yanıt çok düşündürücü.
BEN BUNUN GÜVENCESİNİ ALDIM BİZİM ARKADAŞLARIN VEFATI ZALİMLERİN ELİNDEN OLMAYACAK!

nasıl bir guvence anlamadım..olaya yabancı olduğumdan sanırım

leon.

Active member

Alıntı:
Şahide´isimli üyeden Alıntı
Resulu Zişanda sağa sola büst hizmeti yapanlarınmı arkasındaymış..Ne garip bir düşünce..Zalimlerin elinden olunca aşağılık bir durummu oluyormuş..

............ah şahide abla. vah şahide. abla .sanada laf anlatacağım aklımın ucundan bile geçmezdi yani efendimiz sas ...korunacak diyor korkmasınlar diyor demekki üsdad said nursi haz.ri kendine zulmedenlerede hakkını helal etmişken siz de isterseniz tüm dünyaya nur hizmetini çağın icablarına göre yürüten hoca efendiye hakkınızı helal etmeyinde bitsin bu iş ......
efendimiz sas ..fethullah gülen hocam ın girdiği her yere açtığı her yere gider buna milyonlar şahitken siz başınızı kuma sokmuya devam mı edeceksiniz said nursi haz. ni üzmiye devam mı edeceksiniz yerinizde saymıya devam mı edeceksiniz bu vesileyle hanımımın gördüğü bir rüyadan bahsedeyim
akdenizde bir ilçede içkisiz restauran işletmek için açtık 10 yıl önce ilçede hiç içkisiz restoran yok muş uygun fiat ve temiz servisle müşteriler dolup taşmıya başladı kuyruğa girmiye başladı yerli halk içkisiz çalışmaz bura turizim yeri turistler içki içmeden duramaz size oturmazlar dedi ama biz içki haram olduğu için ve fethullahçı olduğumuz için içki koymazdık neyse rakiplerimiz çok en az 10 restaurantcı bize adeta savaş açtı devir ise irticacı diye müslümanları bizim cemaatı hacı hocayı karalama devri yıl 1999 galiba rakip restaurantcılar bunlar fethullahcı bunlar tarikatcı diye memur ve yerli halk dan müşteriyi bizden soğuttular memurlar zaten bahaneyle işlerine son verildiği veya sürgüne gönderildiği bir dönem rakip meslaktaşlarımız bize sataşmıya istemesekde arada kavga etmiye başladık biz bu ilçede yabancıydık afyon emirdağlıyız dükkanımız kira mal sahibimize bizi çıkartmaları için yüksek kira teklifleri edenler de çok hanımımda yemekleri yapıyor ve bir akşam düşünceli ve teredüdlü yatıyor rüyasında bize sataşan bizi dövmiye kalkanları görüyor bizi bunlardan kim koruyacak diyor o esnada yukarı bak diyorlar her kimse hanım ım yukarı bakıyor yukarı baktığı yer ise dükkanımızın üstü yani çatısı diyelim çatı yok düz beton bakıyor ki efendimiz sas tebessüm ediyor korkma biz koruruz diyor hanımım bu rüyadan sonra tabi hiç kormadı aşkla şevkle çalışmasına devam etti.............................................. ....
şimdi vah şahide abla bizim gibi sadece geçinmek için bir ticarethane açmış bir günahkar a efendimiz sas ..gelibde korkmayın diyorsa fethullah hocam a neler demez üsdadım said nursi haz. ne neler demedi ki biliyormusun fethullah hocam büstlü okulları açmasaydı da annesi hıristiyan babası mason din düşmanı türkan saylan ın okullarımı çoğalsaydı vah şahide ablam vah.................

leon.

Active member

Alıntı:
_feveran_´isimli üyeden Alıntı
Mezkur şahıs ve cemaatine hasbiyane samimane çıkarsız karşılıksız gönül vermiş kardeşlerim kusuruma bakmasınlar.. Nur hizmetine sadakatimizin gereği olarak mazarrat ı def etmek zorundayız bizi mecbur bırakıyorlar.... Yol ikidir...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
....................LEON UN CEVABI..............

şüpesiz cenabı ALLAH kulunun niyetine bakar siz çağın icabına göre iyi ve samimi niyetle risalei nurları ve asil ecdadımıza yakışır hizmeti tüm dünyaya anlatan dinimizi yaşayarak mal mülk para peşinde olmadan bu hizmete ALLAH rızası için destek olan topluluğa mazarat ı def etmek gözüyle bakıyorsanız siz saf ve halis nurcu değilsiniz üsdadım said nursi haz. ri kendine çatan hatta hakaret eden hoca ve imamlara dahi mazarat ı def etme gözüyle bakmamıştır bence siz said nursi siyaseti yapıyorsunuz koyu bir risale i nur siyaseti yapıyorsunuz ............................... üsdadım said nursi haz. ri risalei nurları sizin gibi bir kısım kimseler sahip çıksın onunla sağı solu rencide etsin risaleleri övmiyen veya sevmiyenleri küçük düşürsün diye yazmamıştır ........hele hele risalei nurlara bağlı onu anlıyan okuyan onu seven bir kısım kimse veya cemaat mensublarını mazarat gözüyle görün onları mazarat ı def edin diye sizler için yazmamıştır..............risalei nurlar tüm dünyaya yazılmıştır siz yerinizde sayARKEN risaleleri tüm dünyaya yaymıya çalışanları mazarat ı def etmek istiyorsanız .......... SAİD NURSİ HAZ. VE RİSALEİ NURLARA düşmanlık yapmış oluyorsunuz said nursi ve risalei nurları kendi kapasitenize habs etmek istiyorsunuz size göre amarikada veya rusyada veya afrikada risalei nurları seven sayan bir topluluğunda çok mazarat ı defi çıkacaktır ne diyeyim cenabı ALLAH size akıl fikir versin sizin şerrinizden fethullah hocam ı ve sevenlerini korusun .......................................
fethullah hocam .....ergenekoncular sevmez.......laikler sevmez......CHP...liler sevmez.........işci partililer ve doğu perinçek sevmez pkk lılar sevmez dinimiz ve müslüman halkımızı sevmiyenler sevmez ...cumhuriyet gazetesi sevmez........BİRDE SAİD NURSİCİLER YENİ ASYACILAR SEVMEZ...........YAKIŞTIMI ŞİMDİ BU hocam ı sevmiyenlerin arasında ........ BULUNMAK SANA ....fevaran..........kendine gel ben kendimdeyim diyorsan sen bir cahilsin kardeşim.............LEON..........BEN SENİ HOCAM I SEVMİYENLERİN ARASINDA GÖRMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM..........