politika dedigin boyle bisey

FaKiR

Meþveret Bþk.
feza senin dilin ne söyliyir...:p
Tarihci ye oy verilirmi...nisalar ülkeyi terk eder alim allah...:D:D:D
olurmu ebrar, stratejik acidan bakmak lazim olaya, simdi biz tarihciye oy verirsek,iki sene icerisinde ulkede bekar kalmaz,15inden 95 ine herkesi evlendirir, nufusumuz cogalir, boylece Cin e rakip oluruz, avrupaya amerikaya aciliriz, oralari ele geciririz,vs:D:D

nur_

Active member
Yapılacak iş: Fakir bir gence güzel bir iş bulmak hem de evlendirmek..

Tarihci ile abbas amca arkadaştır eski dosttur. abbas amca çok fakirdir, evlenme çağında bir oğlu vardır. Tarihci derki, senin bu oğlunu evlendirsene abbas amca.. abbas amca derki fakiriz fukarayız nasıl evlendirelim.. Tarihci derki ayıbettin abbas amca :)

Tarihci gider vehbi koçun yanına, oturur bi çayını içer, bu sırada vehbi koçun kızından söz açılır ve Tarihci derki yahu vehbi senin şu kızı evlendirelim.. vehbi derki yaşı küçük daha dursun.. Tarihci derki ama bu kıza bulduğum damat adayı dünya bankasının müdür yardımcsı... vehbi nin gözleri faltaşı gibi açıldı yaaaa öyle miiiii o zaman olur bu iş dedi.... :) sonra Tarihci dünya bankasının müdürünün yanına çay içmeye gitti, ve dediki yahu senin işin gücün çok sana bi yardımcı buldum ki sorma.. müdür dediki benim bi sürü yardımcım var zaten ecocu iktisatçı işletmeci elini sallasan bunlara çarpıyor... :) Tarihci dediki ama senin için bulduğum yardımcı vehbi koçun damadı....
müdür dediki öyle miiiiii o zaman olur tabikiiiiiiii.... :)

Bu şekilde Tarihci bu fakir genci hem ülkenin en zenginlerinden birinin kızıyla evlendirdi, hemde en büyük işletmelerden birinde prestijli bi iş buldu... işte buna politika derler...
Allah (c.c) iyiliğinizi versin :) Evet politika böyle bi şey demek ki.:) paylaşım ve yorumlar için teşekkürler.

nur_

Active member
Estağfirullah Tarihçi Kardeş, politikanızı beğendim,hemde çok beğendim.:)Ama politika da Sizin verdiğiniz örnekteki gibi olmayacak şeyleri hayal eder.... mi?:rolleyes: