Psikolojik Çöl Testi buyrun bakalım....!!!!

DÜZENLİ

Active member
Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var:
Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun

Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı.

Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız?

Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok.

Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?

????

EVET CEVAPLARI ALAYIM

bo$ver

Active member
hadii yahu kimseden ses çıkmamış millet tırstı mı ne=))

değerini@ sen sonucu bilmeden neyle aştın çölü acep merak ettim =)

Elif_Gibi

Well-known member
ayıptır söylemesi işin içinde hinlik olabiliceni düşünerek maymunu sona bıraktım önce ama sonra maymunu ne yapacam yahu dedim atla çölden çıkmayı tercih ettim :)

nurul reþha

Well-known member
sessizliğimi bozuyorum okuduğum ilk anda şöyle karar verdim:önce maymunu sonra aslanı sonra koyunu sonra ineği bırakmayı düşündüm en sona at kalsın dediydim de noluyor böyle olunca psikolojim ne alemdeymiş çözebildiniz mi bari :)

bo$ver

Active member
sessizliğimi bozuyorum okuduğum ilk anda şöyle karar verdim:önce maymunu sonra aslanı sonra koyunu sonra ineği bırakmayı düşündüm en sona at kalsın dediydim de noluyor böyle olunca psikolojim ne alemdeymiş çözebildiniz mi bari :)

hepimiz aynı durumdayız millet olarak galiba =))

kardeş konuyu açan dayıı gelsin o açıklasın ama cv verdiğin için eyvallah millet tırsıyo mu ne =))