Ramazan Ayı Kur'an-ı Kerim Hatim Programi....TAMAMLANMISTIR

Ruh

Well-known member
Cevap: Ramazan Ayı Kur'an-ı Kerim Hatim Programi....

ebrar172 ben 2. Hatim için 30. cüz'dan başlıyorum...
Program öyle değilmi 29. gelince 2. hatimimi bitirmiş olucam.
Yani 1 tane yapmakla mı sınırlı anlamadım mı ne şayet öyle ise bugun hafta başı hoşgörünüz :011: :011:

ebrar172

Well-known member

ebrar172 ben 2. Hatim için 30. cüz'dan başlıyorum...
Program öyle değilmi 29. gelince 2. hatimimi bitirmiş olucam.
Yani 1 tane yapmakla mı sınırlı anlamadım mı ne şayet öyle ise bugun hafta başı hoşgörünüz :011: :011:

hımm tamam o zaman hocam Allah kabul etsin...:)
sınırları kaldırdık açık görüş...
icon10.gif

FaKiR

Meþveret Bþk.

Hızını alamamışsın Feza 31 tane cüz mu var :011:
Yoksa ben mi yanlış görüyorum :011:

Bende alamıyorum 30 cüz'uda alıyorum müsadenizle 2 Hatim :p
icime dogdu Ruh, sanki 31 kisi bu programa katilacakmis gibime geliyor :)

bu arada arkadaslar, bu cüzü aliyorum deyip benimde kafami karistirmayin, :)

sadece bir cüzu degil, aldiginiz Cüzden baslayip bir hatim bitirmeniz gerekiyor.

Simdi karar verin, 30.cuzden kim baslamak istiyor: ebrar mi , ruh mu?

hsaid3232

Member

çok kıymetl, kardeşlerim.. mesajı aldım biraz önce. ben de katılmak istiyorum. ancak detayını okudum. 3. cüzden başlayan sonra 4 ve devam edecek diyor. bu benim kaldırabileceğim bir şey değil. benim fikrim. arada başlasın bir hatim dağıtılsın. en azından birine katılsam ve bir bitirdim desem ne güzel. benim ramazanda maddi olarak yapmam gerekenleri yoğunluğu bir yana... her cüzden zamanında 4-5 sayfa ezber gitmiştim. bu ezberlerimi tekrar tazelemek bunları namazlarıma katmak istiyorum. ama sizin organizasyonunuzda bir hatimde dağıtılan 30 cüzden bir cüzünü gücüm nisbetinde aynı gün değil belki bir kaç günde bitirebilirim.

internette ne güzel ve hayırlı şeyler de var arayıp bulana, buldurana şükür, bulma yollarına vesile olana teşekkür... sayın meşveret başkanları :)

FaKiR

Meþveret Bþk.

çok kıymetl, kardeşlerim.. mesajı aldım biraz önce. ben de katılmak istiyorum. ancak detayını okudum. 3. cüzden başlayan sonra 4 ve devam edecek diyor. bu benim kaldırabileceğim bir şey değil. benim fikrim. arada başlasın bir hatim dağıtılsın. en azından birine katılsam ve bir bitirdim desem ne güzel. benim ramazanda maddi olarak yapmam gerekenleri yoğunluğu bir yana... her cüzden zamanında 4-5 sayfa ezber gitmiştim. bu ezberlerimi tekrar tazelemek bunları namazlarıma katmak istiyorum. ama sizin organizasyonunuzda bir hatimde dağıtılan 30 cüzden bir cüzünü gücüm nisbetinde aynı gün değil belki bir kaç günde bitirebilirim.

internette ne güzel ve hayırlı şeyler de var arayıp bulana, buldurana şükür, bulma yollarına vesile olana teşekkür... sayın meşveret başkanları :)
anlamadim hsaid3232 kardes, komple bir hatim cok olucaksa, paylasmak isteyen kardeslerimiz var, onlarla beraberde okuyabilirsiniz.

FaKiR

Meþveret Bþk.

feza kardesim ben cüz degil bir hatim almak istiyorum mümkünse insallahselam ve dua ile.
anladim nuriye kardes,
bu programda zaten katilan kardeslerin hepsi bir hatim almis oluyor.
hatimler devirli oldugundan ,
ornegin 29. cuzu secince,29. cuzden hatminize baslamaniz gerekiyor
29. cuz, 30...1 .2.3.4......ve son gun 28.cuzle bitiriyorsunuz.
biraz karisik anlattim galiba ama idare edin artik :)

VUSLAT

Well-known member

ornegin 29. cuzu secince,29. cuzden hatminize baslamaniz gerekiyor
29. cuz, 30...1 .2.3.4......ve son gun 28.cuzle bitiriyorsunuz.
biraz karisik anlattim galiba ama idare edin artik :)

ben aldığım cüze başladım bile.
ramazan girincede 1. den başlayım diyordum.:023:

FaKiR

Meþveret Bþk.

ben aldığım cüze başladım bile.
ramazan girincede 1. den başlayım diyordum.:023:
iyi yapmissiniz vuslat kardes, siz hatminizi bitirince yeni cuzler veririz size insallah :)
bu arada , hatim programina katilmak isteyen ama bir hatmi bitiremiyecegim diyen kardesler varsa bildirsinler lutfen, en azindan 2 ,3 kisi toplanip bir hatim bitirilmis olur.

11. cüzden ben alıyorum.
isminiz eklenmistir ent kardes
Allah kabulu makbul eylesin

katılmak isterdim allah razı olsun bizde hatime başlicağız,zaten 2 hafta içinde akrabalarımdan 2 cenazemiz oldu kusurum varsa afedin,herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum allha emanet ediyorum hepinizi.

FaKiR

Meþveret Bþk.

katılmak isterdim allah razı olsun bizde hatime başlicağız,zaten 2 hafta içinde akrabalarımdan 2 cenazemiz oldu kusurum varsa afedin,herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum allha emanet ediyorum hepinizi.
Estf. ne kusur hüsnü_nur kardes, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir ihsan eylsn insallah.dusunup cevap yazmaniz bile bizi mutlu etti.dularimizdasiniz insallah.Sizede hayirli Ramazanlar
selam ve dua ile...

zaman1

Member

Feza abi bende başlıcamda şimdi hatime hangisinden başlamam gerekio bir bilgilandirseniz ona göre bende okuyayım inşallah..Yada siz bana verin hangi cüzden başlıcaksam.

Bu alana bir cevap yazın...