Ramazan ayına özel hediyeşelim..

mihrimah

Talebe
E6Z_vuslat_mustusu.jpg

Hocamızdan bir eser... Zevkle okuyup bizleri bilgilendirme isteğimle canım kardeşim...

Gül-i ikra hocamızın bu ve benzeri kitaplarında dikkatini çeken bir nokta oldumu?

Evet bu kitap enfes yeni kitabı da çıkmak üzereymiş hocamızın...

Gül-i İkra

Well-known member
Estağfirullah ben hoca değilim .. Hoca olan sizlersiniz inşaallah...

Kitaplarını okuduğumda her cümlesi altın değerinde lakin çok enfes cümlelerini hoca efendimizin bölümünde paylaşırım inşaallah..

Yeni kitabının adını biliyorsanız paylaşır mısınız mihrimah hocam..

mihrimah

Talebe
Estağfirullah ben hoca değilim .. Hoca olan sizlersiniz inşaallah...

Kitaplarını okuduğumda her cümlesi altın değerinde lakin çok enfes cümlelerini hoca efendimizin bölümünde paylaşırım inşaallah..

Yeni kitabının adını biliyorsanız paylaşır mısınız mihrimah hocam..

hayır kardeş size hoca demedim hocamızın derken M.Fethullah GÜLEN hocamızı ima ettim..
Hayır yeni kitabının ismini bilmiyorum fakat geçen hafta duydum çıkmak üzereymiş...Yine bir sıkıntının ihtiyacına binaen yazılmıştır inş..

Hocamız bir şeyin üzerinde özellikle duruyor kitaplarında bakalım kim bulabilicek..Aslında eminim hepinizin dikkatini çekmiştir...Önemli bir husus...

Hatta bir bamtelinde diyor kii;
- şu şeyin karşılığında cenneti kazanacak olanlar Hadisçilerdir...
O behsettiği şey nedir????

Gül-i İkra

Well-known member
Mihrimah kardeşim;

Hoca efendimizin bu kitabında siyaset ile ilişkili.., Aleviliğe dayalı sorulara cevap veriliyor.. Müslümanların durum vazifeleri de anlatılmaktadır...
Şimdi çıkmak durumundayım can kardeşim... Geldiğimde inşaallah devam edelim hediye bölümünde :)

mihrimah

Talebe
Gül-i İkra kardeşim hocamızın yeni kitabı çıkmış. İsmi "Sukutun Çığlıkları"ymış İstanbul genelinde nt mağazalarında 3,90 ytl imiş, yaklaşık 250 sayfaymış. İçeriği ile alakalı bilgim yok bu akşam öğrendim henüz görmedim en kısa zamanda inş.
Bilgilerinize kardeş...

Ayrıca yukarıda ki sorumun cevabı ise;

Hocamız kitaplarında gerek Vuslat Muştusu, gerek Zihin Harmanı vs. kitaplarında Efendimiz (sallallahu aleyhi vessellem) ismini andığında veya O'nu ima ettiğinde salavatı sav, asv, as, diyerek geçirmiyor ve her defasında farklı selavatlarla açıklayarak yad ediyor.

Ve bir bamtelinde Selatu selamın karşılığında cenneti kazanacak olanlar hadisçilerdir diye belirtiyor.. Çünkü Efendimiz (sallalahu aleyhi vessellem) ismini çokça anıyor ve salatu selam getiriyorlar. SAv veya a.s. diyerek geçirmiyorlar her defasında Sallallahu aleyhi vessellem diyorlar............

Gül-i İkra

Well-known member
Sukutun Çığlıkları kitabını arkadaşlarım aldılar.. Kitabı biliyordum acaba en yenisimi çıktı diye düşündüm.. :) Bana nasip olmadı inşaallah okuyacağım. Bilgiler için Allah razı olsun can kardeşim..

FaKiR

Meþveret Bþk.
bunlar ebrara ozel, buyur can kardesim afiyet olsun :)

Kiremitte Hamsi

Hamsi Tuzlama

Hamsi Tava-2

Hamsi Tava-1

Hamsi Tatlısı

ilginc bisey olsa gerek:p

Hamsi Mücver

Hamsi Köftesi

ebrar172

Talebe
bunlar ebrara ozel, buyur can kardesim afiyet olsun :)

Kiremitte Hamsi

Hamsi Tuzlama

Hamsi Tava-2

Hamsi Tava-1

Hamsi Tatlısı

ilginc bisey olsa gerek:p

Hamsi Mücver

Hamsi Köftesi

iyi güzelde feza ben bunları sahurda yersem hastanelik olurum kesin...hatır için yiyeyim desem susuzluktan bu sefer kesin hastaneyi boylarım...:eek:

ama zeyhak kardeşim talip oldu madem hakkımı ona devretsemde sen bana çay yanınada kahvaltı tabağı yapsan...:D:D

FaKiR

Meþveret Bþk.
iyi güzelde feza ben bunları sahurda yersem hastanelik olurum kesin...hatır için yiyeyim desem susuzluktan bu sefer kesin hastaneyi boylarım...:eek:

ama zeyhak kardeşim talip oldu madem hakkımı ona devretsemde sen bana çay yanınada kahvaltı tabağı yapsan...:D:D
cix olmazzzz, misafir umdugunu degil buldugunu yer ebrar:)