30. cüzü biz alalım inşallah. 1 hatim de okunmuştur. Allah cc razı olsun.
hayırlı günler kardeşim Allahın rahmeti bereketi hepimizin üstüne olsun ,maşallah barekallah Allah kabul etsin.Kuranın nuru geceniniz dünyanızı ahiretinizi aydınlatsın bu acizide duanızda unutmayın...Hayırlı sabahlar,Rabbimin nuru bereketi üzerinize olsun inşaallah..80, hatimden aldığım 27,28,29,cu cüzleri okudum Allahın izniyle..nasipse 84.hatimden;27,28,29 ve 30. cüzleri almamda bir mani yoksa rica edeyim..sizin verdikleriniz de başım üstüne okurum Allahın izniyle..
amin amin amin...Her zaman siz muhterem kardeşlerimizin duacısıyz inşaallah..Rabbim cümle kardeşlerimizin hatimlerini,zikirlerini,dualarını kabul etsin..şükürler olsun ki biricik Efendimizin -sallallahuvessellem- ümmeti olmayla şereflendirdi Rabbimiz emanetini de yüz akıyla teslim etmemizi nasip etsin cümlemize...
aleykümselam hocam ,Allah c c okunan hatimleri kabul buyursun inş okuyandan vesile olandan razı olsun hasseten ademyakup hocamızıda bu hatimlerden nasibdar eylesin inş. amin..Selamun Aleykum;
Mubarek Ramazan ayına binaen yürüttüğümüz Hatimlerimizin son okuma ve teslim günü 26.8.2011'tarihli Kadir gecesine kadardır..İnşl nasip olursa gerek forumumuzun Hatimlerini Gerek se Merhum abimiz ,hocamız Ademyakup için düzenlediğimiz Hatimlerimizi ,şu sıra Mekke'de Umre ziyaretinde bulunan bir yakınıma dualanması için cuma günü teslim edeceğim .
Ve en son itibariyle Hatimlerimizin toplam sayısı 86,hatimdir..Bu hafta hatim veya cüz gelirse onlarıda kayıd ederiz inşl..
60 hatim daha ekleyebilir misiniz kardeşim.