Ramazan-ı Şerife Hatim Programı

teblið

Vefasýz
80.Hatmin tamamlanması için elimizde kalan cüzler aşağıda belirtilmiştir..Bizlerle bu hatim halkasında ortak olmak isteyen kardeşlerimiz bu cüzleri alabilirler inşl..

27. cüz :
28.
cüz :
29.
cüz :

selamünaleyküm kardeşim,bana da 28,29 ve 30,cu cüzleri verirseniz sevinirim.. şayet alınmışsa 3 cüz verir misiniz hemen başlıyayım Allah'ın izniyle Rabbim razı olsun cümlenizden..

memluk

Hatim Sorumlusu
cüz almak isteyen Kardeşlerimiz için ;

84.Hatim den dağıtılacak cüzlerimiz
1. cüz :
2.
cüz :
3. cüz :
4. cüz :
5. cüz :
6. cüz :
7. cüz :
8. cüz :
9. cüz :
10. cüz :
11. cüz :
12. cüz :
13. cüz :
14. cüz :
15.cüz :
16. cüz :
17. cüz :
18. cüz :
19. cüz :
20. cüz :
21. cüz :
22. cüz :
23.
cüz :
24.
cüz :
25.
cüz :
26. cüz :

27. cüz :meryemce99
28. cüz :meryemce99
29. cüz :meryemce99
30. cüz:meryemce99

teblið

Vefasýz
Bismillah;

Cenab-ı Hakk kur'an sevdalılarından razı olsun ebeden..2 Hatim daha foruma hediye edilmiştir..

Son toplamda hatimlerimiz 86 olmuştur;Yanlız bu hatimlerimiz içinde 84. Hatmi cüz olarak dağıtıma açmış bulunuyoruz..Sadece cüz olarak hatimlerimize şerrik olmayan müslümanlar 84.'üncü Hatmi takip edebilirler ..

1. cüz :
2.
cüz :
3. cüz :
4. cüz :
5. cüz :
6. cüz :
7. cüz :
8. cüz :
9. cüz :
10. cüz :
11. cüz :
12. cüz :
13. cüz :
14. cüz :
15.cüz :
16. cüz :
17. cüz :
18. cüz :
19. cüz :
20. cüz :
21. cüz :
22. cüz :
23.
cüz :
24.
cüz :
25.
cüz :
26. cüz :

27. cüz :
28.
cüz :
29.
cüz :
30. cüz:

Hayırlı sabahlar,Rabbimin nuru bereketi üzerinize olsun inşaallah..80, hatimden aldığım 27,28,29,cu cüzleri okudum Allahın izniyle..nasipse 84.hatimden;27,28,29 ve 30. cüzleri almamda bir mani yoksa rica edeyim..sizin verdikleriniz de başım üstüne okurum Allahın izniyle..

memluk

Hatim Sorumlusu
Hayırlı sabahlar,Rabbimin nuru bereketi üzerinize olsun inşaallah..80, hatimden aldığım 27,28,29,cu cüzleri okudum Allahın izniyle..nasipse 84.hatimden;27,28,29 ve 30. cüzleri almamda bir mani yoksa rica edeyim..sizin verdikleriniz de başım üstüne okurum Allahın izniyle..
hayırlı günler kardeşim Allahın rahmeti bereketi hepimizin üstüne olsun ,maşallah barekallah Allah kabul etsin.Kuranın nuru geceniniz dünyanızı ahiretinizi aydınlatsın bu acizide duanızda unutmayın...

28.
cüz :meryemce99
29.

memluk

Hatim Sorumlusu
1. cüz :
2.
cüz :
3. cüz :
4. cüz :
5. cüz :
6. cüz :
7. cüz :
8. cüz :
9. cüz :
10. cüz :
11. cüz :
12. cüz :
13. cüz :
14. cüz :
15.cüz :
16. cüz :
17. cüz :
18. cüz :
19. cüz :
20. cüz :
21. cüz :
22. cüz :
23.
cüz :
24.
cüz :
25.
cüz :
26. cüz :

28.
29.

Her zaman siz muhterem kardeşlerimizin duacısıyz inşaallah..Rabbim cümle kardeşlerimizin hatimlerini,zikirlerini,dualarını kabul etsin..şükürler olsun ki biricik Efendimizin -sallallahuvessellem- ümmeti olmayla şereflendirdi Rabbimiz emanetini de yüz akıyla teslim etmemizi nasip etsin cümlemize...

memluk

Hatim Sorumlusu
Her zaman siz muhterem kardeşlerimizin duacısıyz inşaallah..Rabbim cümle kardeşlerimizin hatimlerini,zikirlerini,dualarını kabul etsin..şükürler olsun ki biricik Efendimizin -sallallahuvessellem- ümmeti olmayla şereflendirdi Rabbimiz emanetini de yüz akıyla teslim etmemizi nasip etsin cümlemize...
amin amin amin...

teblið

Vefasýz
Selamun Aleykum;

Mubarek Ramazan ayına binaen yürüttüğümüz Hatimlerimizin son okuma ve teslim günü 26.8.2011'tarihli Kadir gecesine kadardır..İnşl nasip olursa gerek forumumuzun Hatimlerini Gerek se Merhum abimiz ,hocamız Ademyakup için düzenlediğimiz Hatimlerimizi ,şu sıra Mekke'de Umre ziyaretinde bulunan bir yakınıma dualanması için cuma günü teslim edeceğim .

Ve en son itibariyle Hatimlerimizin toplam sayısı 86,hatimdir..Bu hafta hatim veya cüz gelirse onlarıda kayıd ederiz inşl..

memluk

Hatim Sorumlusu
Selamun Aleykum;

Mubarek Ramazan ayına binaen yürüttüğümüz Hatimlerimizin son okuma ve teslim günü 26.8.2011'tarihli Kadir gecesine kadardır..İnşl nasip olursa gerek forumumuzun Hatimlerini Gerek se Merhum abimiz ,hocamız Ademyakup için düzenlediğimiz Hatimlerimizi ,şu sıra Mekke'de Umre ziyaretinde bulunan bir yakınıma dualanması için cuma günü teslim edeceğim .

Ve en son itibariyle Hatimlerimizin toplam sayısı 86,hatimdir..Bu hafta hatim veya cüz gelirse onlarıda kayıd ederiz inşl..
aleykümselam hocam ,Allah c c okunan hatimleri kabul buyursun inş okuyandan vesile olandan razı olsun hasseten ademyakup hocamızıda bu hatimlerden nasibdar eylesin inş. amin..

Bu alana bir cevap yazın...