Reddetme Cümleleri.. Kadınlar ve Erkekler...

Tarihci

Marmara Tarih
KADINLARIN ERKEKLERI REDDETME CUMLELERI;

1.Seni agabeyim gibi severim.
(Saz heyetinde ondorduncu keman.)
2. Aramizda bu kadar yas farki olmasaydi keske.
(Babam yasindasin.)
3. Seni dusunemiyorum.
(Cirkinsin.)
5. Bir baskasini seviyorum.
(Evde kedimi oksar, pasta borek yerim.)

6. Ayni isyerinde calistigim biriyle cikamam.
(Aslinda sadece ayni gunes sisteminde olsak da seninle olmam.)
7. Sorun senden degil, benden kaynaklaniyor.
(Sorun senden kaynaklaniyor.)
8. Su siralar kariyerime konsantreyim.
(Is yapmak bile seninle birlikte olmaktan daha ilginc.)
9. Sozlum var.
(Seninle beraber olmaktansa her yalani soylerim.)
10. Arkadas kalalim.
(Benim yanimda ol da erkek arkadaslarimin neler yaptiklarini
anlatacak bir adamim olsun.)

ERKEKLERIN KADINLARI REDDETME CUMLELERi

1.Seni kizkardesim gibi severim.
(Cirkinsin.)
2. Aramizda bu kadar yas farki olmasaydi keske.
(Cirkinsin.)
3. Seni dusunemiyorum.
(Cirkinsin.)
4. Hayatim su anda karmakarisik.
(Cirkinsin.)
5. Bir baskasini seviyorum.
(Cirkinsin.)
6. Ayni isyerinde calistigim biriyle cikamam.
(Cirkinsin.)
7. Sorun senden degil benden kaynaklaniyor.
(Cirkinsin.)
8. Su siralar kariyerime konsantreyim.
(Cirkinsin.)
9. Sozlum var.
(Cirkinsin.)
10. Arkadas kalalim.
(Cok ama cok cirkinsin)

Tarihci

Marmara Tarih
ben şimdi ne diyeyim...erkeklerin tamamen görsel sevgi istediklerini itiraf eden bir yazı...sakın inkar etmeyin...erkek cevaplarına bakmak yetti...ee bu yazıyı ekleyende böyledir demeyelim...ama yakındır desek mi?...:p:p

yakın olsa koyar mı ? :008: ben ne mankenlere hayır dedim :005::008::028:;)

işin şakası bir yana, hakkaten ben de erkek taifesinin bu zaafını tiye alıp eleştirmek için bunu ekledim.. bu konuda ne desen de yanındayım ebrar.. taife i isa çok şekilci bu bir gerçek, nefsi nefsi nefsi hep kriterler..

ebrar172

Talebe
yakın olsa koyar mı ? :008: ben ne mankenlere hayır dedim :005::008::028:;)

işin şakası bir yana, hakkaten ben de erkek taifesinin bu zaafını tiye alıp eleştirmek için bunu ekledim.. bu konuda ne desen de yanındayım ebrar.. taife i isa çok şekilci bu bir gerçek, nefsi nefsi nefsi hep kriterler..

sizi tebrik ediyorum...:047:

buraya kopyaladım yazınızı sonradan inkar edemiyesiniz diye...nede olsa tarihi bir an yaşıyoruz...:D:D

ebrar172

Talebe
işin şakası bir yana, hakkaten ben de erkek taifesinin bu zaafını tiye alıp eleştirmek için bunu ekledim.. bu konuda ne desen de yanındayım ebrar.. quote]
:005:sağlam olsun ebrar abla evet ne olur ne olmaz fazla done göz çıkarmaz;)....:)

Tarihci ne kadar sabıkalı bu konuda düşünün artık...8)8)

sicili kabarık...
icon10.gif

Tarihci

Marmara Tarih
yahu işte görün, biz de herkese hakkını veriyoruz.. :) erkekler de burda zaaflı ben onları da eleştiriyorum işte ama düşünün kadınları ne kadar çok erkekleri ne kadar az yerde eleştirebiliyorum :)

ýþýkk

Well-known member
aman ya ne estetiği ne evlenmesi hiç evlenmesinler en iyisiiiiiii be kafa yoracaklar saçma sapan düşünenler için şükür ki öylesiyle karşılaşmadım tepkim ne olurdu bilemem :024::dft001::dft003:

ebrar172

Talebe
valla onu bilemem, ama hakkaten erkeklerin ekseriyetinin tek temel kriteri bu :) üzülerek söylüyorum.. tabii senin tuzun kuru ebrar :008:

nasıl kuru...evlenince erkeklerin zaafiyetleri değişirmi ki...:confused:

ama şu var bende eşimi bakımlı ,temiz görmekten hoşlanıyorum ...eşim kendini bıraksaydı ne hissederdim. ;?..heralde hoşuma gitmezdi...sonuçta insani birşey bu...insan hep güzele meftun oluyor...

Tarihci

Marmara Tarih
nasıl kuru...evlenince erkeklerin zaafiyetleri değişirmi ki...:confused:

ama şu var bende eşimi bakımlı ,temiz görmekten hoşlanıyorum ...eşim kendini bıraksaydı ne hissederdim. ;?..heralde hoşuma gitmezdi...sonuçta insani birşey bu...insan hep güzele meftun oluyor...

yani sen alacağını almışsın, seni alan almış :) o açıdan dedim tuzun kuru..

yoksa dediğin gibi, erkeklerin zaafiyeti evlendikten sonra da değişmez.. ama baskı altına girer.. eşinin kendine bakması da baskı altında olan o zaafın hortlamasını engeller..

Tarihci

Marmara Tarih
ama burda es geçilen bir şey de var erkekler karşısındakini incitmemek için böyle bahaneler uyduruyorlar :) yani aslında bu erkeklerin bir inceliği :) şimdi karşıdakine seni beğenmedim mi desin?? veya güzel değilsin mi desin? veya vesaire işte bildiğiniz şeyler :) bakın ne kadar ince düşünceli erkekler...

isra..

Active member
:rolleyes:genellikle reddeden kızlar değil mi??:confused:
bence bu bahaneler kızlardan çıkmış..
ama bunu erkeklerin ince düşünceli olmadığını ima etmek için söylemedim..:dft012:

nurhadimi

üye Sorumlusu
ama burda es geçilen bir şey de var erkekler karşısındakini incitmemek için böyle bahaneler uyduruyorlar :) yani aslında bu erkeklerin bir inceliği :) şimdi karşıdakine seni beğenmedim mi desin?? veya güzel değilsin mi desin? veya vesaire işte bildiğiniz şeyler :) bakın ne kadar ince düşünceli erkekler...

bunu kadınlar da yapıyor abi :015:

mihrimah

Talebe
:023:
:001:
:022:
:005::005::005::cool: