pele, einstein bide oturan beyaz gömlekli biri var ben reha mıttara :011:benzettim ama....:011:
platon...yaser arafat... adolf hitler....charlie chaplin....michael jordan...elvis presley....einstein.....cheguvera....taro aso...hu jintao.......pavorotti...shakespeare....bruce lee..saddam hüseyin...Atatürk...sokrates....papa....metehan....alice...mike tyson(muhammed ali)....marilyn monreo...bilademir putin....sezar....prens Charles.....bikaç adet koyun...deve...at....![]()
bizden bu kadar....
platon...yaser arafat... adolf hitler....charlie chaplin....michael jordan...elvis presley....einstein.....cheguvera....taro aso...hu jintao.......pavorotti...shakespeare....bruce lee..saddam hüseyin...Atatürk...sokrates....papa....metehan....alice...mike tyson(muhammed ali)....marilyn monreo...bilademir putin....sezar....prens Charles.....bikaç adet koyun...deve...at....![]()
bizden bu kadar....
marlin monroe nerde yahu :011:
Bir beni koymayı unutmuşlar yahu..
resmi büyütünüz benim son eklediğimi yani ve bakınız işaretlemişdim....burda ama neresindeşaka bir yana acaip bir kare.. ve zamandan münezzeh
![]()
resmi büyütünüz benim son eklediğimi yani ve bakınız işaretlemişdim....
bizim önemli tarihi kişilerimiz pek yer almamış malesef:001:eee hal böyle olunca sizde yoksunuz:005::005:
saygılar....
evet, şimdi gördüm.. evet ben bu kareye tenezzül edip de girmem zaten.. :005:
acaip bir kare.. Ve zamandan münezzeh![]()
Saddam einsyein,yaser arafat,şarlo,prenses elizabeth,lenin falan filan...
Bu kadar lüzumsuz adam nasil bir araya gelmiş... Nerde ve neyi bekliyor bunlar:d
marlin monroe nerde yahu :011:
Bir beni koymayı unutmuşlar yahu..