Resimlerinizi albüm yapmak istermisiniz ?

hknco

Well-known member
siz düşünmediniz değil mi :)

Ben sizin yerinize düşündüm...

İsteyen arkadaşlar ağabeyler ablalar yeğenler torunlar dedeler yengeler eltiler kaynanalar kayınbabalar uzaktan akrabalar vede bilumum zi ruh zi şuurları beklerim.

bu arada site sadece albüm başka hiç bir şey yok yani sadece resim var resimlere yorum yazabilir kendi albümünüzü oluşturabilirsiniz.

adres mi ?

Çok kolay hımm şuna tıklayın ve kayıt olun ... neye mi göremediniz mi tam aşağıda
www.nurumsun.com merak etmeyin çok güvenli. Hemen üye olun sizde resimlerinizi paylaşın ...

Tüm bu hizmetlerin yanında size ayrıca soğuk su ve ayran ikramımızda vardır :D

Tamam idare eder bir site hımmm tamam tamam hemen üyeolun onaylım her zaman nete gelmem heee ....

Neyse duyduk duymadık demeyin bak sonra ben duymadım bilmedim görmedim olmasın katliam çıkar kıtır kıtır keserim sizi :( yada :D hamsi pirzola yapar yerim adres şu neymiş www.nurumsun.com buna tıklayabilirsiniz değil mi ? var mı tıklayamacak olan ... tarif ediyorum adresin üzerine gelin farenin sol kulağına iki tane vurun ;)

hknco

Well-known member

RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN RESME TIKLAYINIZ :D YAW NE KURNAZ OLDUM ...

ÜYELİK BEDAVA YALNIZ :

TARİHCİ
mERİH
LEMALAR ÜYE OLAMAZ LAR ! ONLAR OLMASINLAR ... GAYRİ HERKESİ BEKLİYORUM

Merih

Well-known member
iyi hayatın boyunca Merih siteye birgün index atıp hackliyecek psikolojisi ile yaşamaya devam et sen hipodruma mezar açarımda kimin için orası meçhul :p

FaKiR

Meþveret Bþk.
Cevap: Merihi dövebilir misiniz ?

merih için ... hımmm dayak hak oldu

bir leşip dövelim olmaz mı abiler ...

olar hknco abim olar :) dovelim Merih abimizi bi guzel , tutturmus onune gelen siteyi hacklemek istiyor mubarek,:eek::eek: ne isse artk:mad:

yanliz mezarini hipodromda degil bence tam Ali Samiyen stadinin ortasina acalim, daha manali olur Merih abi icin:),
Tarihciyide cagiralim 14 luyude getirsin lazim olur belki:D:D,:p

FaKiR

Meþveret Bþk.
siz düşünmediniz değil mi :)

Ben sizin yerinize düşündüm...

İsteyen arkadaşlar ağabeyler ablalar yeğenler torunlar dedeler yengeler eltiler kaynanalar kayınbabalar uzaktan akrabalar vede bilumum zi ruh zi şuurları beklerim.

bu arada site sadece albüm başka hiç bir şey yok yani sadece resim var resimlere yorum yazabilir kendi albümünüzü oluşturabilirsiniz.

adres mi ?

Çok kolay hımm şuna tıklayın ve kayıt olun ... neye mi göremediniz mi tam aşağıda
www.nurumsun.com merak etmeyin çok güvenli. Hemen üye olun sizde resimlerinizi paylaşın ...

Tüm bu hizmetlerin yanında size ayrıca soğuk su ve ayran ikramımızda vardır :D

Tamam idare eder bir site hımmm tamam tamam hemen üyeolun onaylım her zaman nete gelmem heee ....

Neyse duyduk duymadık demeyin bak sonra ben duymadım bilmedim görmedim olmasın katliam çıkar kıtır kıtır keserim sizi :( yada :D hamsi pirzola yapar yerim adres şu neymiş www.nurumsun.com buna tıklayabilirsiniz değil mi ? var mı tıklayamacak olan ... tarif ediyorum adresin üzerine gelin farenin sol kulağına iki tane vurun ;)
hknco hocam uye olduk ama, pek anlamadim ne tur hizmetler sunuyorsunuz:)nerden resim yuklenir, sadece yorummu yapabiliriz ....

Tarihci

Marmara Tarih
hımm inşallah üye olalım.. eskiden de üyeydim hatta bir kaç resim göndermiştim ama sonra ben göremedim onları nerde olduklarını bulamadım yani.. :)

hknco

Well-known member
Tamamdır bu iş !

hımm inşallah üye olalım.. eskiden de üyeydim hatta bir kaç resim göndermiştim ama sonra ben göremedim onları nerde olduklarını bulamadım yani.. :)

Ağabeyim sitemiz daha önce bazı sorunlar yaşadı İnşallah şimdi çok sağlam bir yere geçti İnşallah yeniden üye olabilirsiniz.

Üyelerin yapabileceği işlemler

1) Kendi Albümünü oluşturma.

2) Resimlere yorum yazabilme.

3) Yüklediğiniz resimleri silebilir veya düzenleyebilirsiniz.

4)İnşallah güzel resimler oalcak dikkat ettiğimiz husus ise resimlerin bize ait olması yani internetten aşırma resim istemiyoruz. Özgün olalım değil mi

Hayırlı üyelikler Üyelikleri ben aktifleştirdim hiç bir şey istemiyor sadece e mail adresinizin olması lazım.