Sirac kardes,"bu durumdan rahatsiz olan gercek nurcular" dediginiz sizmi oluyorsunuz ?
Bir musluman herdaim husnu zanla mukelleftir !!
Üstu kapali bu iddialarla anlatmak istediginiz nedir ? Burda ders yapilmaya çalisiyor, gelip kisileri baz alarak buna mani oluyorsunuz, ders ortamini dagitiyorsunuz.
Bizim bilmediklerimiz varsa, iddialarinizi buyrun ispatlayin? Bu sekilde delilsiz ithamlarla yönetimdeki kardesleride zan altinda birakmis oluyorsunuz.
Dersi yapan arkadasla sorunlariniz varsa baska meydanlarda kozlarinizi paylasin.Ders ortamimiza mudahele ederek bizleri rahatsiz etmeyin lutfen !
Siz buna ders mi diyorsunuz? Siz de mi aczimüslümsünüz yoksa?
Üstü kapalı bir iddia yok ortada, rumuzu bile kâfi zaten!
Orhancan'la age abile biliyorlar onun nemenem biri olduğunu.
Adam müslüme "beyefendi" fadime şahin karısına "hanımefendi" diyor hâlâ, siz bilmiyorsunuz diye olmadığına mı delil oluyor bu?
Safdillikle Nur dâvâsının imajına verilen zararı ayırd etmek lazım!
Menemen hadisesi ile hiçbir fark göremiyorum ben arada!
Tabii bu kişilerin bakış açısının genişliğine göre endişedir.
Nurları yeni tanımış biri veya alakasız birileri veya komitelerin bu forumlardaki takipçileri, bu adamın burada pişpişlendiğini görünce Nurlular hakkında neler düşünür hiç hesab ediyormusunuz?
Zannetmeyin takip edilmiyor bu forumlar, ben de forum yönetimlerdeyim, hiç ummadığınız merkezlerden takip ıpleri yakaladım!
Bu aczimüslüm efendi bu kadar cesursa gelsin Türkiyeden "hanımefendi" desin fadime şahin kuklasına!
Almanyadan hava atmak iyi oluyor, demokrasiye batıya düşman ol, git onların kucağında otur, at tut rahat rahat Türkiyeyi karıştır!