risaley-i tanıyınca hayatın nasıl değişti

Sade ve Sadece

Active member
Hayatımda ne değişti diye sorarsanız cevap veremem ama neler değişdi derseniz bunu anlatmak uzun sürer kısaca özetlemek gerekirse :

Ban Rabbimi tanıttı ; mesela kuru bir iman yerine anlamlı bir iman kazandırdı neden iman etmemi neden iman etmemein gereği gibi davranmamı ve en önemlisi de niçin yaşadığımı öğretti...

Eyvàh!

Talebe
Oncesi malum ,laklak ile gecerdi ...

sozun guzelligi kisaligindadir acz bitmez kuvvetim iken fakr da tukenmez hazinemdir.

ne olur Allah’im! nezd-i uluhiyetinde makbul insan nasıil oluyorsa bana da o sekilde olmayi lutfet!

aciziz...fakiriz...

I

imported_hazen

Misafir
risaleleri tanıyınca cenab-ı hakkın yarattığı herşeyin gayesi olduğunu öğrendim kainattı tefekkür etmeye başladım ve en önemlisi enaniyeti bırakıp acizliğimi anladım risale tılsımlı bir kitap okudukça yeni hakikatlerle karşılaşıyorum... :)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
HuSRaN ' Alıntı:
Oncesi malum ,laklak ile gecerdi ...

sozun guzelligi kisaligindadir acz bitmez kuvvetim iken fakr da tukenmez hazinemdir.

ne olur Allah’im! nezd-i uluhiyetinde makbul insan nasıil oluyorsa bana da o sekilde olmayi lutfet!

aciziz...fakiriz...

eee şimdisi de laklak ile geçiyor :)

bilgehan

New member
nurları tanıyanların hayatı öyle bir değişiyorki insan ancak tanıyınca önemini biliyor.. bizim takliidi imanımızı tahkiki bir iman olmasını sağlıyor ve ALLAH için ver meyi , almayı yani herşeyimizde ALLAH RIZASINI GÖZETMEYİ ÖĞRETTİ

sabah melikesi

New member
Ynt: risaley-i tanıyınca hayatın nasıl değişti

Hayatım dahada anlamlandı ne için yaşadığımı daha iyi idrak etmeye başladım ve huzuru buldum..