Safer Ayı Hatm-i Şerifimiz başlamıştır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teblið

Vefasýz
Selamun Aleykum ;

Yönetime bir sorum olacak;

Sitede henüz acemi olduğum için hatim programlarınızı nasıl yürüttüğünüzü çok iyi bilmiyorum;
,
Şunu sormak istiyorum müsadenizle;

Hatimler bittiği zaman ( bağışlanması ve hatim dualarını kim ve nerede yapıyor acaba;

bu konuda bizleri bilgi,lendirirseniz sevinirim..Allah razı olsun şimididen..

memluk

Hatim Sorumlusu
Selamun Aleykum ;

Yönetime bir sorum olacak;

Sitede henüz acemi olduğum için hatim programlarınızı nasıl yürüttüğünüzü çok iyi bilmiyorum;
,
Şunu sormak istiyorum müsadenizle;

Hatimler bittiği zaman ( bağışlanması ve hatim dualarını kim ve nerede yapıyor acaba;

bu konuda bizleri bilgi,lendirirseniz sevinirim..Allah razı olsun şimididen..

Aleykümselam kardeş elbette bunu sormanız hakkınız .
Burda yapılan hatimler sonunda yönetimden müsait olan bir kardeşimiz tarafında sohbet toplantısında hocalar tarafından dualanıyor
ve ek olarak hatim tamamlanınca buraya duasınıda yazıyoruz .
Kardeşlerimizdende müsait olup bu hatimin duasınıda ben yaparım diyene buyrun diyoruz tabi bu size duyuru oldu müsaitseniz siz yapın biz amin diyelim kardeş:)

teblið

Vefasýz
Aleykümselam kardeş elbette bunu sormanız hakkınız .
Burda yapılan hatimler sonunda yönetimden müsait olan bir kardeşimiz tarafında sohbet toplantısında hocalar tarafından dualanıyor
ve ek olarak hatim tamamlanınca buraya duasınıda yazıyoruz .
Kardeşlerimizdende müsait olup bu hatimin duasınıda ben yaparım diyene buyrun diyoruz tabi bu size duyuru oldu müsaitseniz siz yapın biz amin diyelim kardeş:)

Selamun Aleykum öncellikle cevaplandırdığınız için teşekkür ederim;
Böylesi bir görevlendirmeden şeref duyarım ;

Yanlız bende bir başka teklifle geldim bugün;

Şayet yönetimdeki kardeşlerimiz uygun görürse bu güzel hatim dualarını NEKKE'DE yapalım inşl;

Şubat ayının 19'da umre ziyareti için Mekke'ye gitme ihtimalim var..Şayet ben gidemezsem de cemaatimizden 25 arkadaş kesin gidiyorlar inşl..Benim işyerinde izin problemim çıkabilir ..eğer halledebilirsem bende gitmeye niyet ettim;

Gitsemde ,gitmezssemde hatimleri oraya mutlaka ulaştırırız..;

Mekkede yapılan hayır hasenet ve hatimler bire yüzbin sevap verilir inşl..biz hadislerden böyle öğrendik..;

sitenin adına hatimlerimizi orada bağışlarsak daha güzel olur diyorum..;

TABİKİ KARAR SİZ YÖNETİMİNDİR..NE DERSENİZ O ..;

BU VESİLEYLEDE BİR HATİM DAHA EKLEYELİM LİSTEYE İNŞL..SELAMETLE...

memluk

Hatim Sorumlusu
Selamun Aleykum öncellikle cevaplandırdığınız için teşekkür ederim;
Böylesi bir görevlendirmeden şeref duyarım ;

Yanlız bende bir başka teklifle geldim bugün;

Şayet yönetimdeki kardeşlerimiz uygun görürse bu güzel hatim dualarını NEKKE'DE yapalım inşl;

Şubat ayının 19'da umre ziyareti için Mekke'ye gitme ihtimalim var..Şayet ben gidemezsem de cemaatimizden 25 arkadaş kesin gidiyorlar inşl..Benim işyerinde izin problemim çıkabilir ..eğer halledebilirsem bende gitmeye niyet ettim;

Gitsemde ,gitmezssemde hatimleri oraya mutlaka ulaştırırız..;

Mekkede yapılan hayır hasenet ve hatimler bire yüzbin sevap verilir inşl..biz hadislerden böyle öğrendik..;

sitenin adına hatimlerimizi orada bağışlarsak daha güzel olur diyorum..;

TABİKİ KARAR SİZ YÖNETİMİNDİR..NE DERSENİZ O ..;

BU VESİLEYLEDE BİR HATİM DAHA EKLEYELİM LİSTEYE İNŞL..SELAMETLE...
Aleyküm selam
ne demek efendim elbette böylesine bir dua ziyafetine kimse hayır demez inş bu ayki hatimlerin duası size ait.
Allah razı olsun kardeşim.

memluk

Hatim Sorumlusu
hatimlerden kalan cüzler;
1. hatim

16.cüz=
17.cüz=
18.cüz=
19.cüz=
20.cüz=
23.cüz=
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=
27.cüz=
28.cüz=

2. hatim

23.cüz=
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=
27.cüz=
28.cüz=
29.cüz=
30.cüz

3. hatim
4.cüz=

5.cüz=

8.cüz=

9.cüz=
10.cüz=
11.cüz=
12.cüz=
13.cüz=
14.cüz=
15.cüz=
19.cüz=
20.cüz=
21.cüz=
22.cüz=
23.cüz=
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=
27.cüz=
28.cüz=
29.cüz=
30.cüz=

6. 7. ve 8. HATİM=ahayir kardeşimiz tarafından alınmıştır Allah c c kendisinden razı ve hoşnut olsun her bir harfi kendine şefaatçi olsun inş .

9. hatim
9.cüz=
10.cüz
15.cüz=

memluk

Hatim Sorumlusu
10. hatim tebliğ kardeşimiz tarafından alındı Allah kendisinden ve okuyanlardan razı olsun inşallah...:037:
kardeşlerim kalan cüzleri ilk sayfadan ve son sayfadaki güncellenmiş haliyle almanız karışıklığı önleyecektir .:037:

teblið

Vefasýz
Bismllahirrahmanirrahim;
kuran_i_kerim_okumak_4-large.jpg

Bu güzel sitemizde Kur'an'ı Kerim hatimleri berekettir nurdur biz müslümanlara;Şu ahir zamanın fitnelerinden korunmk için en büyük huzur ve kurtuluş kapımız Kur'an'ı bumin 'dir;

Hadisi şeriflerde buyrulduğu üzere;

Kur'an okuyun, zira O, kıyamet günü sahibine şefaatçi olacaktır."
(Müslim).

"Kim ki Kur'an okur, O'nunla amel ederse, ana ve babasına kıyamet günü öyle bir tac giydirilir ki, O'nun ziyası, dünya evlerindeki güneşin ziyasından daha güzeldir. Ya O'nunla amel edeni siz ne sanıyorsunuz. " (Muâz b. Cebel'den).

"Kur'an okuyan kimse, peygamberliği gönlünün içine almış demektir, şu kadar var ki, ona vahiy gelmiyor. Kur'an ehline, kızanla beraber kızmak, cahillik yapanla cahillik yapmak asla yakışmaz. Zira onun içinde Allah kelamı vardır. " (Abdullah b. Ömer'den).
"İnsanlardan ehlüllah olanlar vardır. Kimdir onlar, Ya Resülallah! dediler. Kur'an ehli, buyurdu. Onlar Allah'ın ehl-i yakın ve has kullarıdır." (İbni Mâce, Neseî).

bu ne güzel müjdelerdir biz müslümanlara;

Cenab_ı HAKK OKUMAYI OKUDUKLARIMIZLADA AMEL ETMEYİ NASİP EYLESİN;

VE MÜSLÜMANLAR ANCAK HAYIRDA YARIŞANLARDIR;

isterizki tüm kardeşlerimizle beraber bu güzel vahdet çadırı altında hep beraber hissedar olalım;
Nacizane bir isteğim vardır;önce yönetici kardeşlerimden;Görüyorum ki yönetici sayısı epeyce fazla ;ben yeni bir hatim başlatmak istiyorum müsadenizle;

ve evvela ev sahiblerinin bu güzel hatmi şerife şerrik olmalarını (ortak) istiyorum..kabul edermisiniz;

ilk üç cüzü ben alıyorum;ve benden sonra iki cüzü 'de Hüseyni kardeşimle devam etmek isterim ve sırasıyla diğer yöneticileri davet ediyorum bu nur ziyafetine ;

1..cüz tebliğ
2...cüz tebliğ

3..cüz tebliğ ve devam inşl buyrun efendim;
4..cüz.Hüseyni kardeşimizindir..
5..cüz..Haya
6..CÜZ Haya kardeşimizin..
7.cüz..Akna kardeşimiz
8..cüz.Akna....

9...cüz

teblið

Vefasýz
"Kur'an apaçık bir nur, hakîm bir zikir ve en doğru yoldur."

* "Kur'an-ı Kerîm, Allah Teâlâ'nın gökten yeryüzüne uzatılmış bir ipidir."

* "Kur'an'ın sair sözlere üstünlüğü, Rahman'ın mahlûkatına nazaran üstünlüğü gibidir."

* "Kim Allah'ın kitabından bir âyet okursa, Kıyâmet günü kendisine nûr olur."

* "Evlerinizi namaz kılarak ve Kur'an okuyarak nurlandırınız."

SELAM OLSUN KUR'AN EHLİNE...

HAYA

Sevdam Davam
5 cüzü zuhr kardeşimiz almassa haber verin ben alayım inş başka cüzlerde varsa alabilirim inş kardeş

teblið

Vefasýz
Allah razı olsun haya kardeşim..sanırım zuhr kardeşimiz göremedi sayfayı..O zaman size verelim 5.ve 6 cüzü kabul ederseniz kayıd edelim inşl..

memluk

Hatim Sorumlusu
hatimlerden kalan cüzler;
1. hatim

25.cüz=
26.cüz=
27.cüz=
28.cüz=

2. hatim

23.cüz=
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=
27.cüz=
28.cüz=
29.cüz=
30.cüz

3. hatim
4.cüz=

12.cüz=

13.cüz=
14.cüz=
15.cüz=
19.cüz=
20.cüz=
21.cüz=
22.cüz=
23.cüz=
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=
27.cüz=
28.cüz=
29.cüz=
30.cüz=

9. hatim
9.cüz=
10.cüz
15.cüz=

memluk

Hatim Sorumlusu
Allah razı olsun kardeş..
1. hatim

16.cüz=mfth
17.cüz=mfth
18.cüz=mfth
19.cüz=mfth
20.cüz=mfth

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...