safranbolu evleri...

ebrar172

Talebe
hep hayalimde böyle bir evde yaşamak yatar...çok seviyorum safranbolu evlerini hemde çok...eğer deselerki bu evleri tek kelimeyle anlat...
huzur derim ; sadece huzur...:cool:

safranbolu_3.jpg

5E60094C5E5FE4CF.JPG

safranbolu_5.jpg

safranbolu3.jpg

56_b.jpg

50_b.jpg

www.yeniresim.com_-_Trkiye_Resimleri_-_Karabk_-_Safranbolu_Muhteem_Grnt.jpg

spacer.gif
spacer.gif

www.yeniresim.com_-_Trkiye_Resimleri_-_Karabk_-_Safranbolu.jpg

spacer.gif
spacer.gif

www.yeniresim.com_-_Trkiye_Resimleri_-_Karabk_-__Safranbolu_Kona.jpg

spacer.gif
spacer.gif

www.yeniresim.com_-_Trkiye_Resimleri_-_Karabk_-_Safranbolu_Konaklar.jpg

ebrar172

Talebe
kulaklarınız çınlasın Merih...:)
yokluğunuz ne çok belli oluyor forumda...

ama askeriyede yat borusu çalmıştır şimdi kulak çınlamasını kalk borusu sanacak...
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

ebrar172

Talebe
yıllardır kafamda oluşan safranbolu evleriyle ilgili düşüncelerim bitti bunu okuyunca :)

olurmu yahu..
zevkler ve renkler tartışılır mı??*
belki siz çok seversiniz...
aslında bu konuyu ben o evlere olan sevgimden ötürü açtım..
yani evler asıl beni büyüleyen...
fakat o evleri görmek için tabiki safranboluya gideceğim...
bu sene niyet ettik olmadı..
bakalım...:)

bu tarz evlerden bartındada çok var...

nur-uhafi

Member
biz okuma programı yapmıstık . gece olunca o tahta pencereler rüzgardan sürekli carparr yerler tahtadır gacur gucur.. hep acaba üstad mı geziyo derdik :) düşünceleriniz sukuta uğramasın latife yapıyorum sfranbolu muhteşemmm

aciz-imutlak

Active member
arkadaşlar ben bir karabüklü olarak çok defa ziyaret ettim safranboluyu aynı zamanda ankaranın beypazarı ilçesinde de aynı tarz evlerden çok var hatta ben yıllarca oturdum çocukluğum o evlerde geçti diyebilirim. mazide güzel bi anı belki ama bugün bu modern evlerden sonra tekrar orada yaşamak istemem doğrusu. tamam görüntüsü çok hoş ama yaşam şartları o kadar hoş değil. tabi madiyat sorunu olmayan biri için iyi bir tadilattan sonra bu durum değişebilir.

safranseher

Yeni Üye
Bir safranbolulu olarak bu yazıyı okuduğumda hüsrana uğradım...O dar sokaklarda arabayla gezilmez...yürüyüş yapılır bilmiyosanız öğrenin:)ben safranboluma laf söyletmem DÜNYACA ünlü kentimiz herkes oraya gidebilmek için can atar.herkese tavsiyem gidip görmeleri herşeyiyle güzeldir.MEMLEKETİM BENİM gurur duyuyorum safranbolulu olmaktan.....