nurul reþha
Well-known member
Şakirt şirinler çok şirince : sen nörüyon toprağım
))
[DM="şakirt şirinler"]/xctsfx_musluman-irinler_lifestyle[/DM]
[DM="şakirt şirinler"]/xctsfx_musluman-irinler_lifestyle[/DM]
teşekkür ederim şirin kardeşimçok hoşlar ya..
teşekkür ederim şirin kardeşim![]()
ne manyak bişe bunlar ya süper![]()
Cemre sen hangi şirinsin:005:
Gözlüklü Şirin, genelde yanlış şeyler yapmasına rağmen, kendini Şirin Köyü’nün en zeki Şirini olarak görür. Şirin Baba’dan sonra köyü yönetebilecek ikinci Şirin olduğunu düşündüğü de olur. Saçma fikirlerinden dolayı diğer Şirinler tarafından tekmelenerek köyden atıldığı sıklıkla görülürgözlüklü olanı tam ben![]()
Gözlüklü Şirin, genelde yanlış şeyler yapmasına rağmen, kendini Şirin Köyü’nün en zeki Şirini olarak görür. Şirin Baba’dan sonra köyü yönetebilecek ikinci Şirin olduğunu düşündüğü de olur. Saçma fikirlerinden dolayı diğer Şirinler tarafından tekmelenerek köyden atıldığı sıklıkla görülür
bak tam ben herşeyi yanlış yapmama ragmen kedimi çok akıllı sanıyrum ,,,![]()
![]()
evettt kardeşelr galiba bunu birinin Hüseyni abimize anlatması gerekBen de tam öyle düşünmüştüm:038:Aramızda kalsın şirin babayı da Huseyni hocama benzettim bilgeliğinden ötürü:045:
evettt kardeşelr galiba bunu birinin Hüseyni abimize anlatması gerekkim demiş ne demiş kime demiş ben bilmem
cemre kardeş bu arada çok yakışmış gözlüklü şirin tasviri sana
![]()
kalpsiz adam kardeş düşün artık halimizi aslında biliyoruz ne yapmamız gerektiğini ama bilerek günaha girip bilerek ateşe hazırlıyoruz bedenlerimizi oysa Dursun Ali Erzincanlı'nın dediği gibi ''Ben böyle olmamalıydım''... bizler böyle olmamalıydık kendi adıma söylüyorum kulluğu sözde kalmışın tekiyim... Allhı anınca neden kalbim titremez neden başka şeyler için döktüğü gözyaşlarımı onun için dökemem ...??? söylenecek çok şey var aslında ama ''konuşsam faydası yok sussam gönül razı değil'' vesselam...Şirinler bİle dogru yoLu buLmusKen Biz İnsanlar Nedne HaLa Aramaktayız ....
Ben de tam öyle düşünmüştüm:038:Aramızda kalsın şirin babayı da Huseyni hocama benzettim bilgeliğinden ötürü:045: